ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 35°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κουτσουλημένος αλλά κερδισμένος

Γούρι εξ’ ουρανού αποδείχθηκε για έναν άνδρα από τη Νέα Ζηλανδία η κουτσουλιά που αυτός «έφαγε» στο κεφάλι. Ζωντανή απόδειξη της ρήσης «ουδέν κακόν αμιγές καλού», ο κουτσουλημένος, μόλις λίγα λεπτά μετά το «ατύχημα», κέρδισε το λαχείο. 

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 13:04, 28/3/2011

Χύθηκε καφές πάνω στο καινούργιο σου πουκάμισο; Μην ανησυχείς. Γούρι. Χύθηκε κρασί πάνω στο πανάκριβο τραπεζομάντιλο; Γούρι. Σε κουτσούλησε πουλί πάνω στο σακάκι που μόλις πήρες από το καθαριστήριο; Πάλι γούρι.

Στατιστικά μιλώντας, η αντιμετώπιση των κακοτυχιών μέσα από το αισιόδοξο πρίσμα μιας πιθανής μελλοντικής καλοτυχίας μπορεί να προσφέρει πρόσκαιρη παρηγοριά (στον άρρωστο) αλλά σπανίως έχει απτά τυχερά αποτελέσματα.   

Κι όμως, στην περίπτωση ενός Νεοζηλανδού η κακοτυχία (η κουτσουλιά που αυτός δέχθηκε στο κεφάλι) αποδείχθηκε γούρικη και άκρως προσοδοφόρα. Επηρεασμένος από τα λόγια κάποιων φίλων που του είπαν πως η κουτσουλιά είναι καλό σημάδι, ο άνδρας είπε να δοκιμάσει την τύχη του. Μπήκε σε ένα πρακτορείο λαχείων και με τα τελευταία 2,5 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι του, αγόρασε ένα ξυστό το οποίο του απέφερε 52.000 ευρώ.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου, σκοπεύω να εξοφλήσω τα χρέη μου και να ξαναρχίσω τη ζωή μου από την αρχή», δηλώνει ο κουτσουλημένος αλλά κερδισμένος Νεοζηλανδός.

ΣΚΑΦ.  

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ