Ο Μανώλης Δεστούνης ερμηνεύει τον μονόλογο της Τούλας Μπούτου «Τα ρολόγια της ζωής μου», από τις 16 του μήνα στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου «Αργώ», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Αχουριώτη.
Το έργο αποτελεί μια συνομιλία με τον χρόνο και με όλα αυτά που παρασύρει στο πέρασμά του και που δεν έχει ποτέ τέλος και ας ορίζει τον κύκλο της ζωής μας.
Η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο μέρος, ένας παλαίμαχος ναυτικός ξετυλίγει την ιστορία του, μέσα από τα εκατοντάδες λιμάνια που έχει πάει και τις εκατοντάδες γυναίκες που έχει ξαπλώσει σε βιαστικά κρεβάτια.
Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται ο μονόλογος ενός κλόουν, που κρύβεται στις γωνιές, κοιμάται στα σκουπίδια, είναι λίγο «βαρεμένος» και «τα βάζει» με τα ατσάλινα δίχτυα των «μεγάλων» και τα νεοαποκτημένα πλούτη.














