ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK  |  TRAVELBOOK
Τετάρτη, 2/12/2015
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:

ΕΘΝΟΣ
«E» 21/1/2010
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση

Καρβελο - κουκούλωστα στο Idol, βέτο για τη Λιβιτσάνου

Το... ελληνικό ταμπεραμέντο φαίνεται πως ξεπέρασε τελικά τη διεθνή καταγωγή του σόου Idol και όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν τα όργανα.

Ακόμα δεν άρχισε το «Greek Idol» και ο Νίκος Καρβέλας προκαλεί... εκρήξεις
Ακόμα δεν άρχισε το «Greek Idol» και ο Νίκος Καρβέλας προκαλεί... εκρήξεις

Το... ελληνικό ταμπεραμέντο φαίνεται πως ξεπέρασε τελικά τη διεθνή καταγωγή του σόου Idol και όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν τα όργανα.

Λίγες ώρες πριν η παραγωγή αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη όπου, όπως διαρκώς υπενθυμίζουν στους τηλεθεατές με τρέιλερ, θα ξεκινήσουν οι πρώτες οντισιόν για την ανεύρεση του ελληνικού «ποπ άιντολ», όλα βρίσκονται στον αέρα!

Τα καπρίτσια του αρχι-κριτή Νίκου Καρβέλα έχουν εμποδίσει τις εξελίξεις στο θέμα της κριτικής επιτροπής, καθώς όπως φαίνεται ο συνθέτης θέτει διαρκώς βέτο για διάφορα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι. Κι ενώ οι... ιδιαιτερότητες του Νίκου Καρβέλα απασχολούν την παραγωγή του πολυσυζητημένου σόου, το ποτήρι ξεχείλισε χθες με την αντίθεσή του στο πρόσωπο της Αντας Λιβιτσάνου για τον ρόλο της παρουσιάστριας.

Ως γνωστόν η Αντα Λιβιτσάνου επιλέχθηκε, επειδή πέρα από την υποκριτική, ασχολείται χρόνια με την άλλη της μεγάλη αγάπη, τη μουσική. Η... «κυρία Πελς» του ΑΝΤ1, είναι και το βασικό πρόσωπο του μουσικού συγκροτήματος «Volt», γεγονός που σε συνδυασμό με τη «ροκ» παρουσία της, αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους του Alpha.

Η Αντα Λιβιτσάνου βρίσκεται «στον αέρα» όσον αφορά την παρουσίαση του «Greek Idol» μετά τις αντιδράσεις του Νίκου Καρβέλα
Η Αντα Λιβιτσάνου βρίσκεται «στον αέρα» όσον αφορά την παρουσίαση του «Greek Idol» μετά τις αντιδράσεις του Νίκου Καρβέλα

Μάλιστα, στο πρόσωπό της οι υπεύθυνοι του σταθμού είχαν βρει, σύμφωνα με τις δηλώσεις της υπεύθυνης περιεχομένου προγράμματος του Alpha Νατάσας Λεσιώτη, «το τέλειο πρόσωπο για να παρουσιάσει το μουσικό ταξίδι για την ανάδειξη του Greek Idol».

Αυτά τα χαρακτηριστικά, όμως, αλλά και η υποστήριξη από τους ιθύνοντες δεν έπεισαν τον Νίκο Καρβέλα που φαίνεται να είχε... μεγαλύτερες προσδοκίες, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, και για το θέμα του παρουσιαστή. Ισως ο συνθέτης να προτιμούσε κάποιον από το δικό του «σινάφι», όπως έναν τραγουδιστή ή τραγουδίστρια με την οποία θα είχε προηγουμένως συνεργαστεί και θα είχε καλύτερη επικοινωνία. Ισως όμως πάλι, όπως έχει ακουστεί, θέλει η Αννίτα Πάνια να είναι εκείνη που θα παρουσιάσει τελικά το τάλεντ σόου.

Οπως ήταν φυσικό, η στάση του Νίκου Καρβέλα έφερε σε δύσκολη θέση την Αντα Λιβιτσάνου, που δέχτηκε την πρόταση του σταθμού αρχικά με ενθουσιασμό, ήδη όμως από χθες το απόγευμα υπήρχαν σκέψεις μέχρι και να αποσυρθεί.

Από το μεσημέρι στην Κάντζα, οι άνθρωποι του σταθμού έκαναν συσκέψεις, ώστε να μπορέσουν να βρουν μία λύση στο πρόβλημα που γίνεται πονοκέφαλος για τους ανθρώπους της παραγωγής του «Greek Idol», που μακριά από τους βεντετισμούς εργάζονται ήδη για την οργάνωση των οντισιόν.

Αν όλα πάνε καλά, η Αντα Λιβιτσάνου θα βρίσκεται δίπλα στους υποψήφιους, ενθαρρύνοντάς τους έτσι ώστε να μπορούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά στην κριτική επιτροπή (που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί) και μετά από τη μακρά περίοδο ακροάσεων, οι δέκα καλύτεροι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν επί σκηνής κατά τη διάρκεια των θεματικών live.

Ως και τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για το μέλλον του τάλεντ σόου που εξελίσσεται σε Καρβελιάδα ενώ οι υπεύθυνοι του καναλιού μάς επιβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Ωστόσο, οι συσκέψεις συνεχίστηκαν ως αργά το βράδυ και σήμερα αναμένονται οι εξελίξεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο για το ποιος μένει και ποιος φεύγει...

Νατάσα Παπανικολάου
[email protected]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών [email protected] Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση [email protected]
Αποστολή βιογραφικών [email protected] Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση [email protected]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακόμα δεν άρχισε το «Greek Idol» και ο Νίκος Καρβέλας προκαλεί... εκρήξεις
  • Η Αντα Λιβιτσάνου βρίσκεται «στον αέρα» όσον αφορά την παρουσίαση του «Greek Idol» μετά τις αντιδράσεις του Νίκου Καρβέλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

CAR AND DRIVER

WOMENONLY
  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ