ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
Παρασκευή, 19/12/2014
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΘΝΟΣ
«E» 31/3/2012
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
123

Erotic Art 2014

από την Win Win Marketing

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα παιδιά του Χίτλερ με στολή «Χρυσής Αυγής»

Η δράση αλλά και κείμενα που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»

Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.
Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.


Πίσω από τα συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Eλληνες» και «Eξω οι ξένοι από τη χώρα», που χρησιμοποιεί η «Χρυσή Αυγή» προσπαθώντας να προσελκύσει άνεργους και απελπισμένους πολίτες οι οποίοι ζουν στα όρια της οικονομικής ανέχειας, κρύβεται μια νεοναζιστική οργάνωση που μισεί τη δημοκρατία, «λατρεύει» τον Χίτλερ και οραματίζεται το 4ο Ράιχ στην Ευρώπη.

Παρά την προσπάθεια των στελεχών της να «μακιγιάρουν» το πραγματικό πρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» στην επιδίωξή τους να διεκδικήσουν την είσοδό της στο κοινοβούλιο, η δράση αλλά και τα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς αποκαλύπτουν τη λειτουργία μίας νεοναζιστικής ρατσιστικής γκρούπας με διεθνείς διασυνδέσεις που μνημονεύει τον σφαγιαστή... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων».

Η «Αρια Φυλή»
Ο γενικός γραμματέας της «Χρυσής Αυγής», Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ηγετικό στέλεχος της άκρας Δεξιάς από τη δεκαετία του '70, έχει δηλώσει ότι ο «εθνικοσοσιαλισμός» αποτελεί «κοσμοθεωρία» που στηρίζεται στην ανωτερότητα της «Aριας Φυλής» ενώ έχει παραδεχτεί ότι οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια της Κατοχής διέπραξαν... εκτελέσεις στην Ελλάδα ως «αντίποινα» για τη δράση των αντιστασιακών.

Για έναν «Μεγάλο Aντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.
Για έναν «Μεγάλο Aντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.

Παρά την πρόθεση να αποσιωπηθεί η λατρεία της «Χρυσής Αυγής» στο πρόσωπο του Χίτλερ, το άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου, στο τεύχος του περιοδικού της οργάνωσης τον Μάιο του 1987 με τίτλο «Χίτλερ για 1.000 χρόνια», είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό: «30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Aντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός. Χίλια εννιακόσια σαράντα πέντε, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νιώθουν παγωμένοι, νιώθουν διστακτικοί απέναντι στο μέλλον, σε ένα μέλλον χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου?», υπογραμμίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «Μεγάλο Οραματιστή της Νέας Ευρώπης» και «Μεγάλο Αρχηγό» ενώ στον σφαγιαστή-αρχηγό των Ες Ες, Ρούντολφ Ες, που ζούσε τότε, αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του σεβάσμιου γέροντα και του τελευταίου «Μεγάλου» του Εθνικοσοσιαλισμού. «ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ», αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε ένα κρεσέντο ναζιστικής «υπερηφάνειας», «η γοητεία του Αγκυλωτού Σταυρού, το μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό, σήμερα 42 χρόνια μετά συνεχίζουμε τη Μάχη για την τελική νίκη της Ράτσας μας?». Το κείμενο «κλείνει» με τον ναζιστικό χαιρετισμό γραμμένο στα γερμανικά «HEIL HITLER»!

Η ανωτερότητα του λευκού ανθρώπου, ρατσιστικά κηρύγματα για την κατωτερότητα των άλλων φυλών, συνωμοσιολογικά σενάρια για τον σιωνισμό και τους Εβραίους που βρίσκονται πίσω από την παγκοσμιοποίηση και την οικονομική κρίση αλλά και η αξιοποίηση των εμβλημάτων των ναζί, αποδίδουν το ιδεολογικό στίγμα της «Χρυσής Αυγής».

Το 2005 στην επέτειο για τη νίκη των συμμάχων επί των ναζιστών, δημοσιεύεται άρθρο στο τεύχος της «Χρυσής Αυγής» με τίτλο «Εμείς δεν γιορτάζουμε τίποτα». Στην εισαγωγή του κειμένου αναφέρεται ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από «τη μοιραία άνοιξη του 1945 με τη νίκη των δυνάμεων του διεθνούς σιωνισμού επί της Εθνικοσιαλιστικής Γερμανίας και των οραμάτων που εκπροσωπούσε».

«Αντίποινα» οι σφαγές
Ο θαυμασμός στους ναζί δεν σταματά ούτε και στις αναφορές για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και τις σφαγές αμάχων στην Κατοχή. Ο κατοχικός πρωθυπουργός και συνεργάτης των Γερμανών Γ. Τσολάκογλου χαρακτηρίζεται ως ο στρατηγός που «προσπάθησε μια έντιμη ειρήνη», οι ταγματασφαλίτες και οι χίτες (τάγματα Χ) που οπλίστηκαν από τους Γερμανούς για να αντιμετωπίσουν τους αντιστασιακούς αναφέρονται ως «ένδοξοι μαχητές».

Ακόμα και για τη σφαγή αμάχων στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα ο Ν. Μιχαλολιάκος τον Ιούνιο του 1991 γράφει χωρίς -όπως αναφέρει- να δικαιολογεί τις πράξεις των Γερμανών: «Κατακτητές ήσαν οι Γερμανοί, πόλεμο είχαμε, ήσαν επόμενο να συμβούν όλα αυτά». Η ευθύνη για τα «αντίποινα» των Γερμανών -όπως καταγράφονται- αποδίδεται στον ΕΛΑΣ που «δολοφονούσε πού και πού κανέναν Γερμανό στρατιώτη, με αντικειμενικό σκοπό να παρασύρουν τα στρατεύματα κατοχής σε πράξεις αντιποίνων για να οδηγήσουν τον λαό στο πλευρό τους»!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
Θεός τους ο «αιώνιος κυβερνήτης Μέγας Παν»

«Το αίμα και η φυλή που είναι το βιολογικό υπόβαθρο του Λαού», αποτελούν για τη Χρυσή Αυγή «το νήμα, η Πατρίδα είναι ο αργαλειός και το Εθνος είναι ο υφαντής του πολιτισμού», σύμφωνα με τα ιδεολογικά πονήματα της νεοναζιστικής οργάνωσης που δημοσιεύτηκαν στο ομώνυμο περιοδικό. Τα φασιστικά και ρατσιστικά κηρύγματα μετουσιώνονται σε μερικές από τις 14 αρχές της Αριας Ηθικής:

Να είσαι πονηρός σαν αλεπού με τους εχθρούς και τους ξένους, γιατί στόχος τους είναι η εξάλειψή σου. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.

Ζήσε σε αρμονία με τη Φύση και το Λαό και μη συμβιβάζεσαι με το κακό, γιατί η φυλετική επιβίωση είναι ο διαχρονικός αγώνας σου.

Με στόχο λοιπόν τη φυλετική επιβίωση και αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της αλλοίωσης της «ράτσας», η Χρυσή Αυγή βάζει απέναντί της τους μετανάστες, τους «μπολσεβίκους», τους φιλελεύθερους, ακόμα και το ίδιο το κοινοβουλευτικό σύστημα. «Η Δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν επιθυμούμε κάποια ?βελτίωση? των -έτσι ή αλλιώς- σάπιων και σαθρών δομών του υπάρχοντος Συστήματος. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του, ως βασική προϋπόθεση για τη Σωτηρία και Αναγέννηση του Λαού μας», αναφέρουν στο περιοδικό.

Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.

«Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του '80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης. Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.

Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.

Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.

Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Τετάρτη
14:08
10
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΙΑΣ
nick the greek
Τετάρτη
21:44
97
Αγαπητε Κε Νικολαιδη ,και εσυ εισα ενα παιδι (ορφανο) του σταλιν και επι πλεον αστοιχειωτος ιστορικα,οπως φυσικα ο καθε κνιτης(κνιτευε και μη ερευνα)
Ελελεύ
Δευτέρα
19:31
53
Κ. Νικολαίδη μου, καλά όλα αυτά και σωστά, αλλά γιατί τα βγάζετε ΤΩΡΑ και όχι ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; Ή δεν τα ξέρατε; Διότι κυκλοφορούσαν στα μπλογκ από τότε! Έστω, κάλλιο αργά, αλλά έπρεπε να πεθάνει κάποιος για να κάνετε τη δουλειά σας;
Ανώνυμος
Παρασκευή
12:29
14
ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΨΛΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Παρασκευή
1:17
2213
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΗΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δημήτρης
Σάββατο
10:10
1711
Κοιμάσαι όρθιος μου φαίνεται αν πυστευεις ότι η χρυσή αυγή θα βγει ποτέ πρώτο κώμα. Ολοι η αναρχικοί και τα τεμπελοσκυλα μαζεύτηκαν εκει και νωμηζεις θα κυβερνήσουν;όνειρα γλυκά φιλαράκι νεοναζακι
Στάθης
Πέμπτη
15:15
1713
Μπραβο κυριε Νικολαιδη. Ολα οσα γραψατε ειναι αληθεια, αλλα ειναι και αλλα που δεν ειπατε για αυτο το εγκληματικο, ναζιστικο κομα. Βγαλτετα ολα στην φορα. Ξεσκιστε τους φασιστες νεοναζι, που κοροιδευουν τον κοσμο εκμεταλευομενοι την οργη τους.
engineer
Τρίτη
12:42
1816
Και Χιτλερικούς, και ναζί, και ρατσιστές, και σατανιστές και ότι θέλετε να τους πείτε, δεν πρόκειται να τους αποτρέψετε από το να γίνουν κυβέρνηση με τη λαϊκή βούληση και τότε να δούμε που θα κρυφτείς Κώστα Νικολαϊδη. Δεν ξέρεις ότι θα πληρώσεις για τα ψέματα και τη λάσπη που σε βάζουν οι εργοδότες σου να ρίχνεις; Άρχισε από τώρα να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για την Κούβα, τη Νότια Κορέα ή όπου αλλού μπορείς να κρυφτείς γιατί πλησιάζει η ώρα που οι προδότες θα λογοδοτήσουν. . . .
Σωτήρης
Τετάρτη
18:59
23
Απόσπασμα από το άποκαλυπτικό άρθρο του περιοδικού BHmagazino 16 Σεπ. 2012 ?Η ακροδεξιά συνιστώσα - Ανοχή, συναντίληψη ή ταύτιση με την αστυνομία;? Αναζητώντας τον Περίανδρο - υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής To BHmagazino ρώτησε έναν από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την Αστυνομία εάν πέρα από ένα ρεύμα συμπάθειας ή ταύτισης υπάρχ ουν και οργανωμένοι θύλακοι της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία. Υπήρχαν πάντα τέτοιοι θύλακοι απαντά. Πριν από την κρίση ήταν μεμονωμένοι, κυρίως στην Κρατική Ασφάλεια, και εκδηλώνονταν με τη διοχέτευση πληροφοριών προς τη Χρυσή Αυγή. Διοχέτευση πληροφοριών ακόμη και εις βάρος της επίσημης κατευθυντήριας γραμμής της ηγεσίας της ΕΛ. ΑΣ. , όπως συνέβη στην περιβόητη υπόθεση Περίανδρου. Ο τότε υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, με το κωδικό όνομα Περίανδρος, ήταν ένας εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος τού τότε φοιτητή και στελέχους της Αριστεράς, Δημήτρη Κουσουρή, και δύο φίλων του έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων τον Ιούνιο του 1998. 0 Ανδρουτσόπουλος παρέμενε ασύλληπτος από τον Ιούνιο του 1998 που πραγματοποιήθηκε η επίθεση ως και το 2005, όταν παραδόθηκε μόνος του. Αυτή η αποτυχία οφείλεται κατ αρχήν στην πρωτοφανή ολιγωρία που επέδειξαν οι αστυνομικές αρχές το πρώτο χρονικό διάστημα, η οποία επέτρεψε στον δράστη να διαφύγει. Ακόμη, όμως, και όταν συστήθηκε ειδική ομάδα της ΕΛ. ΑΣ. για τη σύλληψη του δράστη με προσωπική εντολή τού τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη, αυτή, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Τα Νέα τον Απρίλιο του 2004, είχε υπονομευτεί εκ των έσω. Από το άκρως απόρρητο έγγραφο που δημοσίευσε η εφημερίδα προέκυπτε ότι η οργάνωση διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με αξιωματικούς, αλλά και απλούς αστυνομικούς, ότι η Αστυνομία στο παρελθόν τους είχε προμηθεύσει με ασύρματους και κλομπ, ότι τα περισσότερα μέλη της Χρυσής Αυγής οπλοφορούσαν παράνομα και ότι οι διασυνδέσεις της οργάνωσης και του ίδιου με την Αστυνομία καθιστούσαν δύσκολη τη σύλληψη του.
Ισιδωρος Σκλιβανος
Δευτέρα
11:42
1016
Προπαγανδιστικο άρθρο κατα της χρυσής αυγής όπως συνηθίζεται εκεί στο έθνος για τη βάρβαρη φτώχεια και τη προδοσία δεν λες τίποτα μας έχετε ζαλίσει με τη χρυση αυγη
stelan
Τρίτη
1:57
2215
miala skata xrysa avga
ελευθερια η θανατος
Κυριακή
1:35
2924
Ζητω η ελευθερη ελλας απο τους μασονους τους λαθρομεταναστες και τα τρωκτικα. Αιμα,Τιμη-Χρυση Αυγη.
Ανώνυμος
Παρασκευή
14:10
611
δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. . .
χρυσή αυγή
Σάββατο
23:18
2835
δεν θέλουμε δημοκρατία, ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ για να στρωσουμε
jeckyl
Σάββατο
23:16
3028
AIMA TIMH ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΙΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΘΑΝΑΤΟΣ
Ελένη νικολαου
Πέμπτη
23:56
1930
Τι. Λέμε βρε. Παιδιά. Η χα. Είναι. Φασιστες. Ενώ. Οι άλλοι υπηρετούν. Τη δημοκρατία ? με εξαθλίωση. Με φτώχια. Με. Χημικά με τόσους. Αλλοδαπούς. Που. Μας. Σκοτώνουν για. 10 εURO. MaΣ. Παίρνουν. Τα σπίτια. Μας. Λες. Και τα κάναμε. Μαζί? Με τόσα. Χαράτσια. Ωραία. Δημοκρατία ! Η χρυσή. Αυγή. Μας. Εφταιξε!
hd
Πέμπτη
21:19
11
jk
Ανώνυμος
Πέμπτη
21:15
12
m
Ανώνυμος
Πέμπτη
21:14
21
de
XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τρίτη
1:30
3826
AIMA TIMH ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΙΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΘΑΝΑΤΟΣ
1 από 16επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 • Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.
 • Για έναν «Μεγάλο Aντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΙΕΘΝΗ

ΕΘΝΟΣΠΟΡ


 • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

  ΕΘΝΟΣ ΓΝΩΜΗ

  Οι τελικές επιλογές [ «E» 19/12 ]...»

  ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

  Οι «συναινετικοί»... [ «E» 19/12 ]...»


  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

  Σενάρια ή καθαρές λύσεις; [ «E» 19/12 ]...»


  ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

  Απαιτούνται 11 μέρες για να μάθουμε αν θα έχουμε εκλογές [ «E» 19/12 ]...»


  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

  2014 όπως 1812 και 1941; [ «E» 19/12 ]...»


  ΕΠΩΝΥΜΩΣ

  Μια αιρετική ερμηνεία [ «E» 19/12 ]...»


  ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

  Αυτισμός και τακτικισμοί [ «E» 19/12 ]...»


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

  Σενάρια για λέσχες προβληματισμού... [ «E» 18/12 ]...»


  ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

  «Κάτι θα γίνει, θα δεις»* [ «E» 18/12 ]...»


  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ

  Ο πραγματικός κίνδυνος [ «E» 17/12 ]...»


  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΨΙΑΣ

  Ανήκεστος βλάβη... [ «E» 16/12 ]...»


  ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

  Ο «φευγάτος» και ο ανυπόμονος [ «E» 14/12 ]...»


  ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΗ

  Το κεφάλι του Σάκη [ «E» 13/12 ]...»


  ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

  Η καταθλιπτική Δημοκρατία μας [ «E» 17/11 ]...»


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΗΣ

  Ο Μεγάλος Αδελφός1 μήπως είναι νάνος; [ «E» 22/6 ]...»

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ