ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
Τετάρτη, 26/11/2014
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΘΝΟΣ On Line
15:02 5/4/2013
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση

Δίπλωμα Αυτοκινήτου

στην Σχολή Οδηγών ΜΙΝΙ.

ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ «ΡΟΖ DVD»

Υπόθεση Ζαχόπουλου: Την ενοχή όλων ζητά ο εισαγγελέας

Να κηρυχθούν ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της διακίνησης του «ροζ DVD» με προσωπικές στιγμές του Χρήστου Ζαχόπουλου, που δημοσιοποιήθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, το 2007, του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, πρότεινε σήμερα, στο Τριμελές Εφετείο, ο εισαγγελέας Έδρας Γιάννης Αγγελής.

Υπόθεση Ζαχόπουλου: Την ενοχή όλων ζητά ο εισαγγελέας

Μετά από μακρά αποδεικτική διαδικασία που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, ο εισαγγελέας εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα στοιχεία της υπόθεσης πρέπει να οδηγήσουν το δικαστήριο στην καταδίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σε βαθμό πλημμελήματος της πρώην συμβασιούχου του υπουργείου Πολιτισμού και ερωμένης του Χ. Ζαχόπουλου την επίμαχη περίοδο, Εύης Τσέκου, του δικηγόρου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη και του δημοσιογράφου Γιάννη Μακρυγιάννη.

Κατά την εισαγγελική κρίση, πρέπει να κηρυχθεί αθώα, λόγω αμφιβολιών, η Εύη Τσέκου για το επιπλέον αδίκημα της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του Χρήστου Ζαχόπουλου. Όπως τόνισε ο εισαγγελέας, δεν προκύπτει οιαδήποτε «αιτιώδης συνάφεια» της απόπειρας αυτοκτονίας του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού με την καταγραφή του επίμαχου υλικού, αφού είχαν μεσολαβήσει τουλάχιστον δύο μήνες μεταξύ των δύο γεγονότων.

Ο κ. Αγγελής τόνισε στην αγόρευσή του ότι ο Θέμος Αναστασιάδης αντέγραψε το οπτικοακουστικό υλικό που πήγε η Τσέκου όταν επισκέφθηκε την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», χωρίς να γίνει αντιληπτός και, στη συνέχεια, παρέδωσε το υποκλαπέν DVD στον τότε επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Ανδριανό. Ο εισαγγελικός λειτουργός εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος ότι ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης ήταν ο αποκαλούμενος «κομιστής» του επίμαχου DVD: «Ο Γιάννης Ανδριανός λέει την αλήθεια και ο Θέμος Αναστασιάδης λέει ψέματα» είπε, χαρακτηριστικά, ο κ. Αγγελής.

Στην αγόρευση του, ο εισαγγελέας άφησε αιχμές ότι η ενέργεια αυτή του κατηγορούμενου εκδότη ενδεχομένως συνδεόταν με την υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ για τα οποία ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ. Τον ισχυρισμό αυτόν προέβαλε, απολογούμενος, ο δικηγόρος Χρήστος Νικολουτσόπουλος ο οποίος υποστήριξε ότι με το «ροζ υλικό» ο Αναστασιάδης ήθελε «να εκβιάσει την κυβέρνηση».

Η διαδικασία συνεχίζεται με αγορεύσεις συνηγόρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΙΕΘΝΗ

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

 • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

  ΕΘΝΟΣ ΓΝΩΜΗ

  Η λύση του προβλήματος [ «E» 26/11 ]...»

  ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

  Βουλευτική ασυνέπεια [ «E» 26/11 ]...»


  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

  Κυλιόμενος... προϋπολογισμός [ «E» 26/11 ]...»


  ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

  Οι Γερμανοί βλέπουν τη Μαρίν Λεπέν... πρόεδρο της Γαλλίας! [ «E» 26/11 ]...»


  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

  Κρύο-ζεστό για Ερντογάν [ «E» 26/11 ]...»


  ΕΠΩΝΥΜΩΣ

  Εθνική συγκυρία και πολιτική αστάθεια [ «E» 26/11 ]...»


  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ

  Τι μπορούν να κάνουν στο ΠΑΣΟΚ [ «E» 26/11 ]...»


  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΨΙΑΣ

  Ζητάει και τα... ρέστα [ «E» 25/11 ]...»


  ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

  Ποδοσφαιρικός βάλτος [ «E» 25/11 ]...»


  ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

  Το «διακύβευμα» του Γ. Παπανδρέου [ «E» 24/11 ]...»


  ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

  Αλυσοδεμένη χώρα, ταπεινωμένος λαός [ «E» 23/11 ]...»


  ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΗ

  Τηλεφωνικός τρόμος [ «E» 22/11 ]...»


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

  Η όμορφη συναίνεση όμορφα καίγεται... [ «E» 20/11 ]...»


  ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

  Η καταθλιπτική Δημοκρατία μας [ «E» 17/11 ]...»


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΗΣ

  Ο Μεγάλος Αδελφός1 μήπως είναι νάνος; [ «E» 22/6 ]...»

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ