TV ΕΘΝΟΣ ΕΘΝΟΣΠΟΡ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ FORUM ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΝΗΓΙ ΨΑΡΕΜΑ & ΦΟΥΣΚΩΤΟ COOK BOOK
Πέμπτη, 20/6/2013
O καιρός σήμερα
ΔΙΕΘΝΗ

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΔΙΕΘΝΗ

ΕΘΝΟΣ On Line
16:26 17/4/2012
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση
ΔΙΕΘΝΗ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
123
ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 22/4

Αναποφάσιστος 1 στους 4 γάλλους

Την τελευταία στιγμή ενδέχεται να αποφασίσει ποιον υποψήφιο θα ενισχύσει, ένα σεβαστό ποσοστό των γάλλων ψηφοφόρων, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση, ένας στους τέσσερις παραμένει αναποφάσιστος, λίγες μόνο ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της 22ας Απριλίου.

Αναποφάσιστος 1 στους 4 γάλλους

Όπως δείχνει η δημοσκόπηση της BVA, 26% των ψηφοφόρων παραμένουν αναποφάσιστοι. Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για πολίτες που δελεάζονται από το ενδεχόμενο της αποχής (η οποία σύμφωνα με την ίδια εταιρεία δημοσκοπήσεων κυμαίνεται στο 24%), αλλά για ανθρώπους που παρότι είναι αποφασισμένοι να προσέλθουν στις κάλπες, δεν είναι βέβαιοι ποιον να προτιμήσουν.

«Μας λένε ότι θα πάνε να ψηφίσουν για τον Ολάντ, τον Σαρκοζί ή κάποιον άλλο, αλλά θα μπορούσαν να αλλάξουν γνώμη και να ρίξουν άλλο ψηφοδέλτιο» λέει στέλεχος της BVA.

Το φαινόμενο της αναποφασιστικότητας φαίνεται ότι «πλήττει» περισσότερο τις γυναίκες, τους νέους 18-24 ετών, τους άνεργους και εν γένει τους οπαδούς των «μικρότερων» υποψηφίων όπως ο κεντρώος Μπαϊρού ή η Μαρίν Λε Πεν του Εθνικού Μετώπου.

Ως ποσοστό πάντως, οι αναποφάσιστοι παραμένουν λιγότεροι απ' ότι το 2007 και το 2002.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ