ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
Παρασκευή, 19/12/2014
ΔΙΕΘΝΗ

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΔΙΕΘΝΗ

ΕΘΝΟΣ On Line
09:20 4/7/2012
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση
ΔΙΕΘΝΗ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
123

Erotic Art 2014

από την Win Win Marketing

ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ GREXIT

Κάμερον: Θα κλείσω τα σύνορα στους Ελληνες...

Ακόμη και περιορισμούς στην ελεύθερη διακίνηση πολιτών εντός Ευρωπαϊκής Ενωσης εξετάζει η βρετανική κυβέρνηση σε περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο Ντέιβιντ Κάμερον. Οι δηλώσεις αυτές μπορεί να προκαλέσουν εσφαλμένες εντυπώσεις, επεσήμανε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ένα βήμα πριν το διάβημα...

Κάμερον: Θα κλείσω τα σύνορα στους Ελληνες...

Μιλώντας ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής, ο Κάμερον επιβεβαίωσε ότι υπουργοί του έχουν εξετάσει έννομες δυνατότητες που θα επιτρέπουν στην Βρετανία να στερεί από τους Ελληνες πολίτες το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στην Ευρωπαϊκή Ενωση, εάν η κρίση στην ευρωζώνη οδηγήσει σε «πιέσεις και εντάσεις».

Ο Κάμερον δήλωσε ότι η Βρετανία είναι έτοιμη να λάβει μέτρα για να αποτρέψει πιθανή μαζική εισροή Ελλήνων στη χώρα του. «Θα είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται για να είναι η χώρα ασφαλής, για να διατηρήσουμε ισχυρό το τραπεζκό μας σύστημα και την οικονομία μας εύρωστη», τόνισε ο Κάμερον.

Ερωτηθείς εάν πρόκειται εάν θα περιόριζε το δικαίωμα των ελλήνων πολιτών να ταξιδεύουν στην Βρετανία, ο Κάμερον δήλωσε έτοιμος να ενεργοποιήσει ένα τέτοιο μέτρο.

«Ελπίζω ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο», δήλωσε. «Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι δυνατόν να ληφθούν τέτοια μέτρα, εάν υπάρξουν 'πιέσεις'. Πρέπει να υπάρχει σχέδιο, πλάνα αποτροπής, να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, ο κόσμος μας είναι γεμάτος αβεβαιότητα. Αλλά ελπίζω όλα αυτά να μην χρειαστούν», κατέληξε ο Κάμερον.

Οι χθεσινές δηλώσεις Κάμερον, έρχονται προς επίρρωση όσων είχε δηλώσει η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέζα Μέι από τις 10 Ιουνίου στο BBC: «Μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε τάσεις αυξημένων κινήσεων παρά τα σημαντικά προβλήματα σε χώρες της ευρωζώνης. Νομίζω όμως ότι ως κυβέρνηση είναι σωστό να εξετάζουμε σχέδια αποτροπής της μετάδοσης της κρίσης που ενδέχεται να χρειαστούν σε τέτοιες περιπτώσεις».

Στα όρια διαβήματος...

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Ιωάννης-Αλέξιος Ζέπος κάλεσε τον πρεσβευτή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, Ντέιβιντ Λάντσμαν, και του επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του κ.Κάμερον, μπορούν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις και να δυσκολέψουν τις προσπάθειες εμπέδωσης κλίματος εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΑΣΟΚ: Ελπίζουμε ο κ.Κάμερον να τα διαψεύσει...

Με σκληρό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ τη δήλωση του Βρετανού πρωθυπουργού. «Ελπίζουμε», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, «ότι ο κ. Κάμερον να διαψεύσει ή να ανασκευάσει αυτά που φέρεται να έχει πει».

Ακολούθως αναρωτιέται αν «το Ηνωμένο Βασίλειο, που δεν είναι μέλος της ζώνης του ευρώ, ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ενότητα και την ευστάθεια της Ευρωζώνης, ώστε να απειλεί με αστυνομικά μέτρα που παραβιάζουν όλες τις αρχές, τις θεμελιώδεις ελευθερίες και τους κανόνες του ευρωπαϊκού δικαίου».

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον βρετανό πρωθυπουργό, αντί να κάνει προσβλητικά ή σχόλια που δημιουργούν τεχνητή νευρικότητα στις αγορές, να δώσει «περισσότερες εξηγήσεις για τις πληροφορίες περί χειραγώγησης του βασικού επιτοκίου (LIBOR) και αν φρόντιζε για τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας του, που θέλει, παρότι εκτός ευρωζώνης, να είναι το χρηματοοικονομικό κέντρο και της ευρωζώνης».

Με μια ιδιαίτερα επικριτική αλλά και ειρωνική δήλωση σχολίασε τη δήλωση του κ.Κάμρεον και ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.
«Πριν ο βρετανός πρωθυπουργός κλείσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας για τους Έλληνες, φαντάζομαι πως θα φροντίσει να απαλλαγεί έγκαιρα από κάθετι ελληνικό, επιστρέφοντας τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Αθήνα.
Επίσης, υποθέτω, πως θα καλέσει όλους τους Έλληνες εφοπλιστές να αποσύρουν τις επιχειρήσεις τους από το Λονδίνο και τους Έλληνες καταθέτες, που έχουν μεταφέρει μαζικά χρήματα τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.
Η Μεγάλη Βρετανία είναι μέρος του προβλήματος. Το παρασιτικό οικονομικό μοντέλο έχει βαθιές ρίζες στο Λονδίνο. Φιλοξενεί την κερδοσκοπική βιομηχανία που προκάλεσε την κρίση στο ευρώ. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

Ariadvh
Παρασκευή
9:45
00
Κε Παύλο δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό το επιχείρημα σε μια ενωμένη Ευρώπη. Δεν μπορείς να τα θέλεις ολα δικά σου. Αυτό ειναι το κόστος της ενωμένης Ευρώπης. Εμείς δηλαδή που δεν εχουμε δουλειές για εμας γιατι μαζευουμε ολους τους λαθραιους απο τις 4 ηπείρους στην χώρα μας; Επειδή απλά ειναι άνθρωποι αλλά τότε εμείς δεν ειμαστε; Εμείς δεν ανεβάσαμε την εγκληματικότητα στην Αγγλία. ΝΑ πω την αλήθεια δεν έχω καμία καούρα για την βρωμερή χώρα της Αγγλίας. Την έφαγα στην μάπα και δεν την γουσταρα πο΄τε. Ας κλεισουν τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ η αποικία του πακισταν
NIKOS KRITIKOS
Πέμπτη
11:49
43
Ρε κριόκωλε Κάμερον.
Ρε κακομοίρη, φουκαρά της απομόνωσης. Για πολλά χρόνια αμφισβητείτια η ορθολογική λειτουργία της βουβωνικής σας χώρας, αφού έχετε μπερδέψει τα εμπρόσθια με τα οπίσθια. Τώρα μας υποχρεώνετε να αμφισβητούμε και την εγκεφαλική σας λειτουργία αφού με τέτοιες βλακείες βάλατε τον πήχυ στο ύψος και πάλι του πέους.
Ευθέως και χωρίς ερωτηματικά. Σας τρώει ο κώλος σας.
niki sparti
Πέμπτη
10:09
34
Πρωτα ο Καμερον να κλεισει τα συνορα για τους Ινδους,Πακιστανους,τ ους Μπαγκλαντες, που δουλευουν πεντε χρονια στην Αγγλια και παιρνουν βρετανικα διαβατηρια, και οι γνησιοι βρετανοι δειναι ανεργοι και γευγουν εκτος βρετανιας. . . . Σκεφτειται τις σκεψεις του Μπρειβικ της Νορβηγιας. . . . μηπως πισω απο αυτο το κλεισιμο των συνορων για τους Ελληνες βρισκεται το Οραμα της Ευρωασιας??????? Η ελλαδα επειδη είναι η μονη αμειγως χριστιανη ορθοδοξη χωρα στην ευρωπη και αυτο ειναι επικινδυνο για τα σχεδια τους δεν την θελουν στην ευρωζωνη. . . . . . Σκεφτειται τις ιδεες του Μπρειβικ???????????? ?
Νικι
Πέμπτη
8:09
22
Καλημερα σας πατριωτες,

Σκεφτειται λιγο τις σκεψεις του Μπρειβικ στην Νορβηγια. . . . . . μηπως εχει δικιο. . . . . . γιατι οι Βρετανοι υποστηριζουν τοσο πολυ τους Ασιατες μηπως πισω απο αυτη την μεταναστευτικη πολιτικη κρυβεται κατι αλλο. . . . . . . . . . .
Μη ξεχνατε οτι η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα στην Ευρωπη που ειναι αμιγως Χριστιανη Ορθοδοξη. . . . . . και αυτο δεν τους αρεσει τους αρεσουν οι μουσουλμανοι ισως. . . . . σκεφτειται τον Μπρειβικ. . . . . .
Ο Ευδαίμων
Πέμπτη
7:37
49
Έχοντας ζήσει για δύο χρόνια στη χώρα τους, μια παλαιότερα προ δεκαετίας και μια πρόσφατα, δηλώνω από πείρα ότι σήμερα σε σχέση με το παλαιά η Βρετανία σαν χώρα είναι αβίωτη έτσι και αλλιώς για εμάς τους Έλληνες. Εάν πάτε εκεί να μείνετε επί μακρώ, το πρώτο που θα δείτε είναι ο αποδεκατισμός των δοντιών σας από τα πολλά χημικά και συντηρητικά που τους ταίζουν. Φρέσκα φρούτα χωρίς δηλητήρια και ψάρια είναι κάτι το άγνωστο για αυτούς, όπως και το Ελληνικό λάδι. Τα φις εντ τσιπς είναι σε λάδια που εάν τα φας θα έχεις πονοκέφαλο για 3 μήνες. Ανακαλύπτοντάς το έσωσα τον εαυτό μου και δεκάδες Βρετανούς που με πίστεψαν. Η χώρα πανάκριβη. Αλητεία. Στα σχολεία τα παιδιά πετάνε καρέκλες μέσα στο μάθημα. Οι νέοι έχουν ακήρυχτο πόλεμο με το σύστημα που προσπαθεί μέσα από κάμερες να εφαρμόσει το νόμο. Οι Βρετανοί είναι καταπιεσμένοι και διψασμένοι για βανδαλισμούς και μεθύσια όποτε δουν ότι δεν υπάρχουν κάμερες να τους κατατρέχουν. Αντί να κλέβουν ποδήλατα, στραβώνουν τις ρόδες τους. Τα "βανδαλίζουν". Είναι στη χώρα τους χειρότεροι και από τους Αλβανούς εδώ. Γιατί αυτοί εδώ και να κλέψουν κανένα ποδήλατο θα το χρησιμοποιήσουν. Αυτοί εκεί το κάνουν επειδή είναι καταπιεσμένοι. Κάποτε ήταν κάτι η χώρα τους. Τώρα είναι ένα κράτος χωρίς ιδανικά, χωρίς ανθρωπισμό, χωρίς ιδέες, χωρίς παιδαγώγηση, χωρίς πιστεύω. Είναι κενοί εσωτερικά. Είναι οι περισσότεροι άθεοι. Άθεοι και αθεόφοβοι. Και το λένε και το διατυμπανίζουν.
Ο Ευδαίμων
Πέμπτη
7:25
38
Εάν η Βρετανία κλείσει τα σύνορα στους Έλληνες, ελπίζω ότι και η Ελλάδα σαν κλείσει τα σύνορα στους Βρετανούς βάσει της αρχής της αμοιβαιότητας.
γιωργος
Πέμπτη
5:17
75
καλα εδω που τα λεμε ο καθε ξυπολητος απο την καθε μερια του κοσμου μεταναστευει στην αγγλια,εχει μαζευτει στο λονδινο η μιση αφρικη και το μισο πακισταν!!αν ημουν αγγλος θα απαιτουσα να κλεισουν τα συνορα γενικως και για τους ελληνες(ανατολικοευρ ωπαιους ) αλλα και για τους αφρικανοπακιστανοινδ ους. δεν μπορει ενα μικρο νησι σαν τη βρετανια να μαζευει ολες τις φυλες του κοσμου!
Argyris
Πέμπτη
2:05
03
Συγνώμη που θα κατηγορίσω για ακόμη μία φορά τους Έλληνες δημοσιογράφους αλλά τι σχέση έχει ο τίτλος του άρθρου με το "Ο Κάμερον δήλωσε ότι η Βρετανία είναι έτοιμη να λάβει μέτρα για να αποτρέψει πιθανή μαζική εισροή Ελλήνων στη χώρα του. " Προφανώς και δεν θα γυρίζουν αεροπλάνα πίσω, προφανώς και δεν θα απελαθούν όσοι βρίσκονται στην Αγγλία. Πιθανότατα θα περιοριστούν οι εκδόσεις αριθμών ασφάλισης στα άτομα αυτά που έχουν ήδη βρει εργασία. Ξεχνάτε τι μεταναστευτικό πρόβλημα έχουμε στην Ελλάδα που είμαστε αμπέλι; Τα μάρμαρα του Παρθενώνα όπως και το μισό βρετανικό μουσείο είναι άλλο μεγαλό θέμα που πονάει αλλά δυστυχώς δεν νομίζω όσο ζουμε ότι θα βρεθούν πολιτικοί που θα διεκδικήσουν κάτι με αξιώσεις. Διάβασα και κάτι σχόλια για τα Ελληνικά πανεπιστήμια. . . όταν απαγκιστρωθούν απο τις κομματικές παρατάξεις, όταν βελτιωθεί η ποιότητα των καθηγητών και οι άθλιες συνθήκες μαθημάτων, όταν εκσυγχρονιστούν τα προγράμματα σπουδών, τότε μπορούμε να συζητήσουμε για ποιότητα σπουδών και μεταπτυχικά στην Ελλάδα.
Γιάννης
Τετάρτη
23:58
24
Κάποια στιγμή πρέπει να κλείσουμε και εμείς τα σύνορα μας στα εγγλεζάκια που το παίζουν αποικιοκράτες ακόμη. Τους συμμάχους μας που τους στηρίξαμε και στον πόλεμο!! Βρε ουστ!!!
loveugreece
Τετάρτη
23:50
33
Μεγάλο κακό θα μας κάνεις! Και εμείς θα κλείσουμε τα δικά μας σύνορα για εσάς βρωμιάρηδες τουρίστοαγγλοι που ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν έχετε δει τέτοιον ήλιο και τέτοια θάλασσα. Η κρίση είναι προσωρινή. Το κλίμα μας είναι παντοτινό. Θα περάσει η μπόρα. Έχουμε περάσει και χειρότερα.
βαγγελης
Τετάρτη
23:29
03
γι αυτο ειχα μια σχετικη φαγουρα ??????
DIM
Τετάρτη
23:12
26
AMAN RE. . . ATHANATE. !!!! TI LOGOS HTAN AYTOS RE !!! MOY SIKOTHIKE. . . . H TRIXA !!!!
ΠΡΙΑΠΟΣ
Τετάρτη
22:47
87
Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΜΙΛΑ
ΠΡΙΑΠΟΣ
Τετάρτη
22:45
1116
ΚΑΜΕΡΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ. ΤΗ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΗ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΝ ΚΑΜΙΛΑ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΓΕΝΙΑ, ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ Η ΜΑΣΧΑΛΗ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΛΙΝΕΞ. ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΨΗ, ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΣΗΜΙΣΥ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ. ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΣΑΝ ΑΣΒΟΙ.
athanatos
Τετάρτη
22:38
818
Οι ελληνες επιχειρηματιες να εξοπλισουν τα εργοστασια τους με τον τελειωτερο μηχανισμο μηχανολογικο και ηλεκτρονικο. Οι μαθητες που φευγουν να σπουδασουν στο εξωτερικο να καθησουν στα σπιτια τους και να παρουν μεσω του ιντερνετ οτι διπλωμα θελουν. Θα εχουν ελειψη (σχετικη) εργαστηριακων συνθηκων πλυν ομως οταν παρουν το διπλωμα τους (αποκτησουν γνωση) να αποροφηθουν απο τους Ελληνες επιχειρηματιες και να εφαρμοσουν τις γνωσεις τους εκει. Μπορουν ακομη συγχρονως να εργαζονται κανοντας μαιμουδιστικες εργασιες πλυν ομως οταν θα αποκτησουν το διπλωμα τους θα ειναι εις θεση να προχωρησουν και να δημίουργησουν μια Ελλαδα που δευτερη χωρα δεν θα υπαρχει στον κοσμο διοτι εμεις οι Ελληνες εχουμε μυαλα που αξιζουν χρυσαφι. Οι κολοευροπαιοι δεν μας γουσταρουν, ελειξε. Ας τους δειξουμε λοιπον οτι μυαλα σαν τα Ελληνικα δεν υπαρχουν πουθενα. Εαν βαλουμε κατω το μυαλο μας θα ειμαστε εις θεση να εφευρουμε νεες επιστημες οπως εφευραμε την ιατρικη, τα μαθηματικα, την φιλοσοφια και αλλες. Καιρος να αναστηθη αυτο το εθνος που το εχουν υποδουλωσει και ριξει σε λυθαργο το ξενα συμφεροντα. Ελληνες ξυπνηστε και βαλτε τους γυαλια για να μην καουν τα ματια τους απο τον εκθαυμισμο τους οι καφροι της Ευρωπης. Καιρος να επαναλαβουμε το λεγειν των αρχαιων. . . Πας εκτος Ελλαδος βαρβαρος και καφρος εστι. . . Αντε γεια μας.
chris
Τετάρτη
22:33
324
Έπρεπε τελικά βουλευτής ξένης χώρας (Γερμανίας) έστω και άν έχει ελληνικές ρίζες να δώσει μία "καλή" απάντηση στον Βρετανό πρωθυπουργό. Οι έλληνες βουλευτές και εκφραστές του ελληνικού λαού και της ελληνικής αξιοπρέπειας ανάξιοι όπως πάντα του ρόλου τους!!!!!!!
Venelin
Τετάρτη
22:27
215
etsi einai pedia egw eimai Londino kai telika nomizeis oti zeis sthn India kai oxi Megali Vretania kai o kirios prepei na kanei kati me olius poy exei valei sti xora toy kai oxei na lei vlakies gia tous ellines giati h Elines me sxesi me toys alus alodapous einai se epipedo ! ta lew giati ta vlepo katemerina !
DIMIS
Τετάρτη
22:26
415
ΟΙ ΚΟΚΙΝΟΚΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΑΔΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!
Παυλος
Τετάρτη
22:25
619
Συμφωνα με μια προσφατη ερευνα,το 64% των Νεων της Ελλαδας σκεφτεται να μεταναστευσει.
Σε περιπτωση δε που γυρισουμε στη Δραχμη,και θα εχουμε ανεργια στο 34% του εργατικου δυναμικου μας,εναντι 22% σημερα,και μειωση του μεσου εισοδηματος μας κατα 55% επι του τωρινου,ειμαι χιλια τοις εκατο σιγουρος οτι το 100% των Νεων θα θελει να μεταναστευσει,καθως και ατομα απο μεγαλυτερες ηλικιακες ομαδες!
Επισης ειμαι εξ ισου σιγουρος,οτι οι υποψηφιοι μεταναστες δεν θα θελουν να πανε στην Κουβα,την Κινα η την Βορεια Κορεα,αλλα κυριως στα Κρατη της ΕΕ,και δευτερευοντως στην Αμερικη,Καναδα,Αυστρ αλια!
Τι πιο λογικο λοιπον για τα Κρατη της ΕΕ να θελουν να αποφυγουν ενα τετοιο κυμα,εκατομμυριων και απελπισμενων ανθρωπων?
Πολυ φοβαμαι,οτι σ αυτη την περιπτωση οχι μονο η Βρεττανια,αλλα οι παντες θα κλεισουν τα συνορα για μας!
Αντι λοιπον να βριζουμε τους ξενους,τη στιγμη που στη θεση τους θα καναμε κι εμεις το ιδιο,ας κοιταξουμε να διορθωσουμε τα χαλια της Χωρας μας,ωστε να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο!
kartaalos
Τετάρτη
22:21
211
πολυ καλα θα κανεις κυρ καμερε. Αλλα πρωτα διωξε τους ταλιμπαν τουσ μουζαεντιν και τους ομοιους τους και μετα ολους τοουσ αλλους
1 από 5επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA

ΕΘΝΟΣΠΟΡ


 • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

  ΕΘΝΟΣ ΓΝΩΜΗ

  Οι τελικές επιλογές [ «E» 19/12 ]...»

  ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

  Οι «συναινετικοί»... [ «E» 19/12 ]...»


  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

  Σενάρια ή καθαρές λύσεις; [ «E» 19/12 ]...»


  ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

  Απαιτούνται 11 μέρες για να μάθουμε αν θα έχουμε εκλογές [ «E» 19/12 ]...»


  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

  2014 όπως 1812 και 1941; [ «E» 19/12 ]...»


  ΕΠΩΝΥΜΩΣ

  Μια αιρετική ερμηνεία [ «E» 19/12 ]...»


  ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

  Αυτισμός και τακτικισμοί [ «E» 19/12 ]...»


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

  Σενάρια για λέσχες προβληματισμού... [ «E» 18/12 ]...»


  ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

  «Κάτι θα γίνει, θα δεις»* [ «E» 18/12 ]...»


  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ

  Ο πραγματικός κίνδυνος [ «E» 17/12 ]...»


  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΨΙΑΣ

  Ανήκεστος βλάβη... [ «E» 16/12 ]...»


  ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

  Ο «φευγάτος» και ο ανυπόμονος [ «E» 14/12 ]...»


  ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΗ

  Το κεφάλι του Σάκη [ «E» 13/12 ]...»


  ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

  Η καταθλιπτική Δημοκρατία μας [ «E» 17/11 ]...»


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΗΣ

  Ο Μεγάλος Αδελφός1 μήπως είναι νάνος; [ «E» 22/6 ]...»

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ