ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ
20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 26°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ

Αντιμέτωπη με μήνυση γυναίκα που δημοσίευσε αρνητικά σχόλια στο TripAdvisor

Μία 44χρονη γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να μηνυθεί από μία ιδιωτική επιχείρηση στη Βρετανία, για την οποία ανήρτησε αρνητικά σχόλια στον ιστότοπο TripAdvisor.

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 16:59, 19/5

Η Σάρα Γκάρντνερ έγραψε στη δημοφιλή ιστοσελίδα ταξιδίων, ότι οι υπάλληλοι του εστιατορίου και κέντρου δεξιώσεων «The High Rocks» είναι «αγενείς» και το φαγητό ήταν «στην καλύτερη περίπτωση μέτριο».

Λίγο αργότερα, μία νομική εταιρεία από το Λονδίνο την προσέγγισε, αναφέροντας πως τα σχόλιά της ήταν παράνομα. «Το υλικό που αναρτήσατε για τους πελάτες μας στο TripAdvisor.com είναι δυσφημιστικά και κατά συνέπεια παράνομα» έγραψε η εταιρεία σε ένα γράμμα 11 σελίδων που στάλθηκε στην Γκάρντνερ, σύμφωνα με την Mirror.

Η νομική εταιρεία ισχυρίστηκε, επιπλέον, ότι τα σχόλια της 44χρονης προκάλεσαν «σημαντικές οικονομικές απώλειες, αξίας δεκάδων χιλιάδων λιρών». «Οι πελάτες μας θα σας διώξουν επιδιώκοντας την πλήρη οικονομική αποζημίωσή τους», προσέθεσαν.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα, η Γκάρντνερ ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη εξαιτίας της απειλής, ωστόσο εμμένει στους ισχυρισμούς της. «Ανήρτησα μία ειλικρινή αναφορά», είπε στην απάντησή της στους δικηγόρους. «Οι πελάτες σας θα μπορούσαν να επιλέξουν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια από κάτω, δίνοντας τη δική τους θέση και άποψη για τα γεγονότα, ωστόσο απειλούν με νομικές διαδικασίες εναντίον μου», πρόσθεσε η 44χρονη.

Η «High Rocks» απορρίπτει τα σχόλια περί αγένειας του προσωπικού της και αναφέρει ότι η πλειοψηφία των διαδικτυακών σχολίων είναι θετικά για την επιχείρηση. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail και άλλοι άνθρωποι «υποχρεώθηκαν» να ανασυντάξουν ή να αφαιρέσουν τις αναφορές τους.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ