ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 27°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ινδία: Αντί για καρπούζια, χτύπησε εθελοντή με βαριοπούλα στο κεφάλι [vid]

Παραλίγο τραγωδία σε φεστιβάλ στη νότια Ινδία, όταν κατά τη διάρκεια μίας ιδιότυπης παράστασης, στρατιωτικός, που είχε δεμένα τα μάτια, χτύπησε κατά λάθος έναν εθελοντή με βαριοπούλα στο κεφάλι.

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 11:18, 12/1

Στο βίντεο διακρίνονται δύο άντρες, που προσφέρθηκαν εθελοντικά, να είναι πεσμένοι στο έδαφος, ενώ δίπλα τους κείτονται καρπούζια και καρύδες, τα οποία χτυπάει με βαριοπούλα ο στρατιωτικός, έχοντας καλυμμένα τα μάτια του με ένα μαντήλι, ώστε να μην βλέπει. 

Το θέαμα παρακολουθούν δεκάδες άτομα, που αντιδρούν με επιφωνήματα κάθε φορά που η βαριοπούλα περνάει ξυστά από το σώμα του πρώτου άνδρα, και καταλήγει με επιτυχία πάνω στα φρούτα. Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά του δεύτερου εθελοντή, ο στρατιωτικός δεν εκτίμησε σωστά την ακριβή θέση των καρπουζιών, με αποτέλεσμα να αστοχήσει και η βαριοπούλα να πέσει πάνω στο κεφάλι του πεσμένου στο έδαφος άνδρα, ο οποίος παρέμεινε λιπόθυμος για αρκετή ώρα.  

Το πλήθος σπεύδει να βοηθήσει τον τραυματία, ενώ ο στρατιωτικός καταλαβαίνει από τις φωνές ότι κάτι πήγε στραβά, βγάζει το μαντήλι από τα μάτια του και συνειδητοποιεί το λάθος. 

Λίγο αργότερα, στο βίντεο διακρίνεται το θύμα να στέκεται στα πόδια του, ενώ δεκάδες άτομα βρίσκονται γύρω του και ακουμπούν το κεφάλι του. Παραμένει άγνωστο εάν ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ