ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ
19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 27°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κέιτ: Ονειρεύτηκα ότι παντρευόμουν γυμνή

Ο βασιλικός γάμος πλησιάζει και το άγχος της νύφης Κέιτ Μίντλετον έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Εδώ οι νύφες παντρεύονται κοινό θνητό και αγχώνονται, πόσο μάλλον έναν πρίγκιπα και μελλοντικό βασιλιά.

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 9:14, 28/4/2011

Ο βασιλικός γάμος πλησιάζει και το άγχος της νύφης Κέιτ Μίντλετον έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Εδώ οι νύφες παντρεύονται κοινό θνητό και αγχώνονται να πάνε ολα καλά, πόσο μάλλον έναν πρίγκιπα και μελλοντικό βασιλιά.

Με ολο αυτό το άγχος, λοιπόν, η γλυκιά Κέιτ στριφογύρναγε στον ύπνο της, καθώς έβλεπε έναν τρομερό εφιάλτη, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun.

Είδε, λέει, ότι ήταν γυμνή μπροστά σε όλο το πλήθος την ώρα του γάμου της. Μέσα σε μια κρίση υστερίας, η Κέιτ εκμυστηρεύτηκε το όνειρο στην 27χρονη αδελφή της, Πίππα, η οποία θα είναι παράνυμφος στον γάμο την Παρασκευή.

Αποκάλυψε επίσης ότι υπέφερε από παρόμοια όνειρα που οφείλονται στο άγχος και το 2006, όταν ετοιμαζόταν να αρχίσει την εργασίας της ως πωλήτρια αξεσουάρ.

Πηγή της βασιλικής οικογένειας ανέφερε ότι η Κέιτ έχει τον πανικό του τελευταίου λεπτού και θέλει να φτάσει αυτή η ημέρα. Είναι εκπληκτικό να συνειδητοποιεί αυτό που πρόκειται να ζήσει με όλα τα μάτια να είναι καρφωμένα επάνω της. Ετσι η νευρικότητά της εκδηλώθηκε με αυτήν την ενδιαφέρουσα μορφή. Ενα επαναλαμβανόμενο όνειρο που είχε χρόνια πριν, ξαναήρθε.

«Βλέπει τον εαυτό της μπροστά στο πλήθος και ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι είναι εντελώς γυμνή. Επικρατεί νεκρική σιγή (στο όνειρο) και όλοι, από την Βασίλισσα μέχρι τον πρίγκιπα Φίλιππο την κοιτάζουν επίμονα. Η Κέιτ αστειεύτηκε με το χειρότερο που δεν ήξερε ποια σημεία του σώματός της να πρωτοκαλύψει», πρόσθεσε η πηγή.

Η απαστράπτουσα Κέι δεν άφησε υπονοούμενα για την πίεση που δέχθηκε χθες την ώρα που έφευγε από το πατρικό της σπίτι.

Ομως, η Sun αποκαλύπτει ότι για να καταπολεμήσει τον τρόμο της για το πώς θα βαδίσει στο διάδρομο του Αββαείου του Ουέστμινστερ και τον φόβο της μην λιποθυμίσει, άρχισε να παίρνει πρωτεΐνες για να έχει δυνάμεις.

Αν στα αλήθεια δει τον εαυτό της γυμνό, θα υπάρχουν πάρα πολλά φυλλώματα για να κρυφτεί πίσω τους, καθώς το αββαείο θα είναι κατάφυτο.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ