ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 28°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΠΑΞΟΙ

Σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτισσα Κέρκυρα, οι Παξοί διατηρούν την αυθεντική γοητεία του καταπράσινου τοπίου που συνδυάζεται ιδανικά με τις μικρές ακρογιαλιές και τα κρυστάλλινα νερά.

  • ΕΘΝΟΣ
  • 11:37, 14/7/2008

Σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτισσα Κέρκυρα, οι Παξοί διατηρούν την αυθεντική γοητεία του καταπράσινου τοπίου που συνδυάζεται ιδανικά με τις μικρές ακρογιαλιές και τα κρυστάλλινα νερά. Το νησί έχει τρεις οικισμούς-λιμανάκια: τον Γάιο, τον Λογγό και τη Λάκκα. Περιποιημένα σπίτια, μικρά ξενοδοχεία και εστιατόρια πάνω στο κύμα τραβούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών που φτάνουν ως εδώ με δικό τους σκάφος ή με το φεριμπότ που συνδέει το νησί με την Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα.

Νότια από τον Γάιο υπάρχουν οι όμορφες παραλίες Γιαννά και Σουλάλαινα. Καθαρά νερά θα βρείτε και στα απέναντι νησάκια Αγιος Νικόλαος και Παναγία, καθώς και στο Μογγονήσι όπου θα πάτε με καϊκι. Με καραβάκι θα πάτε και στους Αντίπαξους για να κολυμπήσετε σε μικρές αμμουδιές με εξωτικό άρωμα.

ΚΩΔ. ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ: 26620.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ: Κοντά στον Γάιο στο Paxos Club (32450), το καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού με πισίνα και εστιατόριο. Στα μπανγκαλόους του Paxos Beach (32211) πάνω στην παραλία. Σπίτια σε διάφορα σημεία του νησιού νοικιάζουν και τα τουριστικά γραφεία Gaios Travel (32033) και Planos Holidays (31744).

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ