Κώστας Βλάσης: Το Αγιο Φως θα φτάσει στην Αθήνα και δεν θα πάει πουθενά
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης μιλά για το ταξίδι του Αγίου Φωτός στη χώρα μας από τα Ιεροσόλυμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περίμενα αυτή την ημέρα κι εγώ για να βρεθώ στον Πανάγιο Τάφο και να δώσω το «παρών» εκεί, αλλά δεν τα κατάφερα, εξομολογείται ο υφυπουργός Εξωτερικών κι εν συνεχεία μιλά για τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει το Αγιο Φως στη χώρα μας.
«Εγιναν όλες οι συνεννοήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την αντίστοιχη του Ισραήλ. Ενα αεροπλάνο της Aegean θα φύγει από την Αθήνα με προορισμό του Τελ Αβίβ. Εκεί θα το υποδεχθεί ο Εξαρχος του Παναγίου Τάφου με έναν βοηθό του, χωρίς να βγουν από το αεροπλάνο. Θα έρθει με όχημα του προξενείου μας κι ακολούθως θα αναχωρήσει το αεροσκάφος για το Ελευθέριος Βενιζέλος.»
Ξεκαθάρισε δε ότι το Αγιο Φως «θα έρθει στην Αθήνα και δεν θα πάει πουθενά» τονίζοντας ότι δεν θα γίνει η διανομή του σε καμία άλλη πόλη της χώρας και κατ' επέκταση στις Μητροπόλεις και τους Ιερούς Ναούς.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



