Πολυτεχνείο: Ποιοι σταθμοί μετρό κλείνουν από το μεσημέρι την Τρίτη 17 Νοεμβρίου
Κλειστοί θα είναι ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου 5 κεντρικοί σταθμοί του μετρό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλειστοί θα είναι αύριο 17 Νοεμβρίου, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί του μετρό Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής.
Συγκεκριμένα, οι παραπάνω σταθμοί θα κλείσουν από τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, στα πλαίσια της παρεμπόδισης συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά από τους πέντε κεντρικούς σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούν στάσεις εκεί.
Αλλαγές και στα δρομολόγια τρόλεϊ
Ήδη από σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, υπάρχουν τροποποιήσεις στα δρομολόγιά των τρόλεϊ για την 17η Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη.

Παράλληλα, οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας.
Επαναστατική κίνηση στο Ναύπλιο, αν και αποτυχημένη «έδειξε» στον βασιλιά Όθωνα το δρόμο της έξωσης
Τα ποντίκια δεν άντεξαν στον Παράδεισο - Συγκλονιστικό πείραμα του 1968 «δείχνει» ανθρώπινες κοινωνίες της εποχής μας
Επίθεση στο Ιράν: Όλες οι εξελίξεις στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή - Η επόμενη μέρα της εξόντωσης Χαμενεΐ
Το «κάστρο» των τραπεζών και η οργή της κοινωνίας: Το καρτέλ που έχει γίνει «κράτος εν κράτει» και μια σχέση εμπιστοσύνης που καταρρέει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




