Βοιωτία: Νεκρά τα δύο παιδιά που βρέθηκαν σε βόθρο
Τα δύο παιδιά έπεσαν στο βόθρο και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο παιδάκια βρέθηκαν αναίσθητα μέσα σε βόθρο σε οικισμό Ρομά στην Βοιωτία. Πρόκειται για δύο ξαδέρφια Ρομά, ηλικίας 4,5 και 3,5 ετών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tvstar, τα δύο παιδιά έπεσαν στο βόθρο και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πνιγμό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους. Οι σοροί των δύο παιδιών θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου της Αλιάρτου.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο ανήλικων παιδιών.
Πηγή: tvstar.gr
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Εμπρησμός σε φαρμακείο στην Αρκαδία: Η στιγμή που σπάνε την τζαμαρία και βάζουν φωτιά
Δίμηνη παράταση Γεωργιάδη για το ψηφιακό αποθετήριο - Πότε θα αναρτώνται τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων
Νέο πλαίσιο για τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές: Πιο γρήγορες αποζημιώσεις και δεύτερη ευκαιρία για παλιούς δικαιούχους
Δημήτρης Κόκοτας: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση και το συγκινητικό «αντίο» της Τραϊάνας Ανανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



