Γιώργος Κορρές: Θύμα κλοπής ο επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας
Μαζί με συνεργάτες του έπεσε θύμα κλοπής, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια δυσάρεστη εμπειρία, που έζησε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος, μοιράστηκε με τον διαδικτυακούς φίλους ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Κορρές, ιδρυτής της εταιρείας φυσικών καλλυντικών «Κορρές».
Ένα γεγονός που, όπως αναφέρει, του δημιούργησε αίσθημα ντροπής απέναντι σε δύο συνεργάτες του από την Ασία, τους οποίους φιλοξενούσε και τους οποίος είχε βγάλει έξω για να τους γνωρίσει τη Αθήνα το βράδυ.
Ο Γιώργος Κορρές στην ανάρτησή του, περιγράφει πώς έπεσαν θύμα κλοπής, στις 8 η ώρα το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, μια ώρα όπου κυκλοφορούν εκατοντάδες άνθρωποι.
Εκτός από τη ντροπή, ο Γιώργος Κορρές νιώθει και… ενοχές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς δεν μπόρεσε να προστατέψει τους συνεργάτες τους.
Διαβάστε την ανάρτησή του για το πώς συνέβησαν όλα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα:
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



