Μητέρα μαθητή που έφαγε ξύλο στο Αιγάλεω: «Να μην ζήσει άλλος αυτό που ζήσαμε»
«Πρέπει να αστυνομευθεί ο χώρος, κυκλοφορούν συνέχεια παιδιά και γονείς. Δεν θέλω να μάθει ο γιος μου να φοβάται», σημείωσε η μητέρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονίζει με την περιγραφή της η μητέρα ενός εκ των δύο μαθητών, που έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών στο Αιγάλεω.
«Μαμά μας περικύκλωσαν 20-25 άτομα που φορούσαν μάσκες», ανέφερε ο ένας από τους δύο μαθητές στη μητέρα του. «Χωρίς λόγο, άρχισαν να ρίχνουν σφαλιάρες στον γιο μου και συνέχισαν με το άλλο παιδί, που το χτύπησαν σε όλο το σώμα και το πρόσωπο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί», σημείωσε η μητέρα συγκλονισμένη, για να προσθέσει ότι δεν υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των παιδιών και της ομάδας που τους επιτέθηκε. «Μιλάμε για μαθητές Γυμνασίου, τα άλλα άτομα ήταν τουλάχιστον 20-25, μπορεί και 30 ετών και πλήρως εξοπλισμένοι, είχαν λοστούς και καδρόνια», δήλωσε ακόμη για τους δράστες του ξυλοδαρμού.
«Πρέπει να αστυνομευθεί ο χώρος, κυκλοφορούν συνέχεια παιδιά και γονείς. Δεν θέλω να μάθει ο γιος μου να φοβάται. Να μην ζήσει άλλο παιδί ή γονιός αυτό που ζήσαμε εμείς», κατέληξε η μητέρα.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



