Δανειολήπτρια έχασε την υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη λόγω... Facebook (vid)
Οι δανειολήπτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς πλέον οι τράπεζες παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Οι αναρτήσεις της στο Facebook από τα ταξίδια και την άνετη ζωή στο Λονδίνο «έκαψαν» τη δανειολήπτρια, η οποία έχασε την υπαγωγή της στον νόμο Κατσέλη, μόλις η τράπεζα αντιλήφθηκε την βελτιωμένη οικονομική της κατάσταση.
Ο δικηγόρος Γιώργος Νικολόπουλος αναφέρει στην ΕΡΤ χαρακτηριστικά ότι οι δανειολήπτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς πλέον οι τράπεζες παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram.

Το πρωτοφανές περιστατικό δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα lawspot.gr και η ιστορία της δανειολήπτριας ξεκινά το 2012, όταν εργαζόταν ως δακτυλογράφος σε εφημερίδα και λάμβανε για έναν χρόνο επίδομα ανεργίας.
Οι δικηγόροι της τράπεζας, από την οποία η δανειολήπτρια είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και πλέον έχει 76.000 ευρώ υπόλοιπο οφειλής, προσκόμισαν στο δικαστήριο φωτογραφίες από το προφίλ της που την έδειχναν να ζει μια άνετη ζωή με τον σύζυγό της στο Λονδίνο εδώ και μια τετραετία.
Το δικαστήριο μετά την κίνηση των δικηγόρων της τράπεζας αποφάνθηκε ότι η δανειολήπτρια θα βρεθεί εκτός της ρύθμισης: «Η αιτούσα προχώρησε σε ανειλικρινή δήλωση σχετικά με την οικονομική της κατάστασης, καθώς αποσιώπησε δολίως τη βελτίωση του οικογενειακού της εισοδήματος».
Τι φέρνει το 2026 στα οικονομικά των νοικοκυριών - Τα καλά και τα κακά νέα για τους εργαζόμενους
Ασύλληπτος Αντετοκούνμπο! Οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με τρομερό κάρφωμα και έγραψε μοναδική ιστορία!
Ανησυχία για την υγεία της Pink: Yποδέχθηκε τη νέα χρονιά στο νοσοκομείο έπειτα από χειρουργείο
Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη σύλληψη Μαδούρο - Βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης στο Καράκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



