Κρήτη: Μαθητής δημοτικού κλειδώθηκε στην αίθουσα και πήδηξε από το μπαλκόνι
Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα περιστατικό που προκαλεί σοκ συνέβη σήμερα το πρωί της Παρασκευής, σε δημοτικό σχολείο στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας μαθητής μπήκε σε αίθουσα του σχολείου, κλειδώθηκε και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Nοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.
Οι λόγοι που ώθησαν τον μαθητή να προβεί σε αυτή την ενέργεια παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
Σε δηλώσεις του στο cretapost.gr, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, Μπάμπης Κουτσογιάννης, ανέφερε πως «συνομίλησα με τη διευθύντρια του σχολείου για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τους λόγους της πτώσης, ωστόσο το θετικό είναι πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του, καθώς –ευτυχώς– στραμπούληξε μόνο το πόδι του».
Πηγή: cretapost
Εμπρησμός σε φαρμακείο στην Αρκαδία: Η στιγμή που σπάνε την τζαμαρία και βάζουν φωτιά
Δίμηνη παράταση Γεωργιάδη για το ψηφιακό αποθετήριο - Πότε θα αναρτώνται τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων
Νέο πλαίσιο για τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές: Πιο γρήγορες αποζημιώσεις και δεύτερη ευκαιρία για παλιούς δικαιούχους
Δημήτρης Κόκοτας: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση και το συγκινητικό «αντίο» της Τραϊάνας Ανανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



