Δολοφονία Suzanne Eaton: Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο 27χρονος - Αλλάζει όσα είχε πει
Ειδική επιτροπή θα εκδώσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού νοσηλεύεται σχεδόν από τα μέσα Νοεμβρίου ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton, η οποία βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στο Κολυμπάρι. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 27χρονος παρακολουθείται από ειδική επιτροπή η οποία και θα εκδώσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει παραγγελθεί από τις δικαστικές Αρχές.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» του Ηρακλείου, ο 27χρονος, υποστηρίζει ότι ουδέποτε βίασε την άτυχη Αμερικανίδα, ερχόμενος σε αντίφαση με όσα έλεγε στην προανακριτική και ανακριτική απολογία του. Η αλλαγή στάσης πιθανώς να βασίζεται στο γεγονός ότι δεν ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό του 27χρονου. Αυτό όμως σύμφωνα με τους ειδικούς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπήρξε και βιασμός, καθώς η σορός ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



