Βόμβα Ζωγράφου - ΕΛ.ΑΣ.: Περιμένουν τρομοκρατικό χτύπημα στην Αντιτρομοκρατική
Πού καταλήγουν οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αναλυτές στην Αντιτρομοκρατική αναφέρουν ότι οι τρομοκράτες, στην ουσία, ήθελαν να δηλώσουν ότι «είναι εδώ» με το χτύπημα στου Ζωγράφου, καθώς και ότι οι ενέργειες της Αστυνομίας είτε με τις συλλήψεις τρομοκρατικών οργανώσεων είτε με τα όσα συμβαίνουν με τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα στα Εξάρχεια δεν τους αγγίζουν.
Σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου για το OPEN, δεν ήταν καθόλου τυχαίο το σημείο που τοποθετήθηκε η βόμβα. Την είχαν τοποθετήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακριβώς μπροστά από ένα δέντρο για να οδηγήσουν το οστικό κύμα προς τα έξω, προς το δρόμο δηλαδή.
Πού παραπέμπει ο μηχανισμός
Είναι ένας μηχανισμός, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο Πολυτεχνείο στη Σχολή Μηχανικών τον Απρίλιο του 2018. Είχε χρησιμοποιηθεί ο μεταλλικός φορέας και καρφιά. Οι αστυνομικοί, πάντως, περιμένουν τρομοκρατικό χτύπημα το επόμενο διάστημα. Κι αυτό γιατί το χτύπημα αυτό ήταν αποτυχημένο και μπορεί, σύμφωνα με τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., να μην γίνει ανάληψη ευθύνης και γιατί στατιστικά κάθε Δεκέμβριο ή Ιανουάριο γίνεται ένα τρομοκρατικό χτύπημα.
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




