Παρέμβαση εισαγγελέα για όσα έγραψε στο Facebook πρώην στέλεχος των ΕΛΤΑ
Έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων θα πραγματοποιηθεί με αφορμή όσα έγραψε σε μέσα κοινωνικής δικτυώσης πρώην στέλεχος των ΕΛΤΑ, θέλοντας να καταδείξει τα ελλειπή μέτρα πρόληψης για τους ταχυδρόμους.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ανάρτηση πρωην στελέχους των ΕΛΤΑ στο Facebook προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση και παραγγελία προκαταρκτικής έρευνας. Το περιεχόμενο της ανάρτησης αυτής οδήγησε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στη διαταγή διενέργειας έρευνας για τυχόν διάπραξη του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων από ένα πρώην στέλεχος των ΕΛΤΑ.
Ο τελευταίος χθες ανήρτησε κείμενο, στο οποίο ανέφερε: «Οι ταχυδρόμοι θα επισκεφθούν από Δευτέρα τους συνταξιούχους στα σπίτια τους για την πληρωμή των συντάξεων και ή θα τους μεταδώσουν τον ιό, ή θα τον κολλήσουν οι ίδιοι για να τον μεταφέρουν σε άλλους συνταξιούχους».
Διαβάστε ακόμη
Τι φέρνει το 2026 στα οικονομικά των νοικοκυριών - Τα καλά και τα κακά νέα για τους εργαζόμενους
Ασύλληπτος Αντετοκούνμπο! Οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με τρομερό κάρφωμα και έγραψε μοναδική ιστορία!
Ανησυχία για την υγεία της Pink: Yποδέχθηκε τη νέα χρονιά στο νοσοκομείο έπειτα από χειρουργείο
Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη σύλληψη Μαδούρο - Βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης στο Καράκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



