ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK  |  TRAVELBOOK
Τρίτη, 1/12/2015
Εργασία
Εργασία 25/11
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 20 ΦΟΡΕΙΣ

532 εργάτες, οδηγοί, μάγειρες, βρεφοκόμοι και γυμναστές

Στην Καβάλα θα απα-σχοληθούν 25 εργαζό-μενοι, ενώ στη Ρόδο θα προσληφθούν 39

Στην πρόσληψη 532 εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου προχωρούν 41 δήμοι, δημοτικές επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα δήμων σε όλη τη χώρα. Οι θέσεις αφορούν ειδικότητες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων: Εργατικό και Τεχνικό προσωπικό, Οδηγοί, Χειριστές Μηχανημάτων Εργων, πτυχιούχοι Πληροφορικής, Διοικητικοί, Βρεφονηπιοκόμοι και Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων, Μάγειρες, Νοσηλευτές, Φυσιοθεραπευτές, αλλά και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Μουσικής, Εικαστικών και Καλλιτεχνικών Ειδικοτήτων.

Οι οργανικές θέσεις στους δήμους αφορούν τομείς που λειτουργούν με ανταποδοτικά τέλη, όπως είναι η καθαριότητα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί όπου καταβάλλονται τροφεία, τα ωδεία κ.ά.
Οι οργανικές θέσεις στους δήμους αφορούν τομείς που λειτουργούν με ανταποδοτικά τέλη, όπως είναι η καθαριότητα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί όπου καταβάλλονται τροφεία, τα ωδεία κ.ά.

Αιτήσεις υποβάλλονται σε είκοσι φορείς πανελλαδικά για την κάλυψη 332 θέσεων, ενώ αναμένεται ο καθορισμός των προθεσμιών για αιτήσεις σε 21 ακόμα δήμους, οι οποίοι θα προκηρύξουν συνολικά 200 εποχικές θέσεις. Αναλυτικότερα, έως αύριο το μεσημέρι θα υποβάλλονται αιτήσεις στους Δήμους Καισαριανής, Δάφνης-Υμηττού και Σερίφου, όπου θα καλυφθούν έξι, δύο και μία θέσεις αντιστοίχως. Την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, λήγει η προθεσμία στο ΚΕΠΠΕ Μονεμβασιάς για μία θέση, ενώ «περιθώριο» να καταθέσουν αιτήσεις έχουν έως την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι για τους διαγωνισμούς των δήμων: Καβάλας (25 θέσεις), Ρόδου (39), Τρίπολης (δύο), Ναυπλίου (τέσσερις), Παλαιού Φαλήρου (42), Παλαμά (δύο) και Τυρνάβου (23 θέσεις), αλλά και της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Θεσσαλίας (δύο θέσεις).

Τέλος χρόνου στις 28 Νοεμβρίου για 25 θέσεις στο παράρτημα του Βρεφοκομείου Αθηνών στην Αχαΐα και στις 30 Νοεμβρίου για 32 θέσεις στην Καλαμαριά και τον Αγιο Νικόλαο (από 16), 18 στον Μαραθώνα και 40 στα Τρίκαλα.

Με την έναρξη του Δεκεμβρίου -1η και 2 του μηνός- λήγουν οι προθεσμίες στους Δήμους Βέλου-Βόχας (μία) και Πέλλας (πέντε θέσεις). Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής «τρέχει» δύο διαγωνισμούς για 61 θέσεις -40 για τις υπηρεσίες του και 21 για τους Παιδικούς Σταθμούς- με καταληκτικές προθεσμίες στις 30 και 27 Νοεμβρίου, αντιστοίχως.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΙΕΘΝΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA
  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ