ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
Παρασκευή, 31/10/2014
Εργασία
Εργασία 22/10
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση

Σεφ και υπεύθυνοι χώρων εστίασης στη Βρετανία

Δεκάδες ευκαιρίες εργασίας στον κλάδο της εστίασης -για εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχειακές μονάδες- προσφέρονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τόσο με πλήρη όσο και με μερική απασχόληση.

Σήμερα το «Eθνος - Εργασία» παρουσιάζει ενδεικτικά ορισμένες από τις «ανοιχτές» θέσεις:

Θέση: Head Chef
Περιοχή: Lyme Regis, Dorset
Προσόντα: Εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, εμπειρία σε υπηρεσίες ξενοδοχείων πολυτελείας, εμπειρία στο μάνατζμεντ εστιατορίων και στη δημιουργία πρωτοποριακών πιάτων, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα, ενώ και η πολυετής εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης είναι βασική προϋπόθεση
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα, ενώ και η πολυετής εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης είναι βασική προϋπόθεση
Κωδ. θέσης: 25815598

Θέση: Store Manager
Περιοχή: Plymouth, Devon
Προσόντα: Εμπειρία στη διεύθυνση καταστημάτων, τη διεύθυνση καφετέριας, εστιατορίου και μπαρ, στο λιανεμπόριο, το λιανεμπόριο τροφίμων, το κέτερινγκ, εμπειρία στις πωλήσεις τροφίμων και ποτών, εμπειρία στα φρέσκα τρόφιμα και στον τομέα της φιλοξενίας, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 25815463

Θέση: Head Chef
Περιοχή: Liverpool, Merseyside
Προσόντα: Εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, εμπειρία σε υπηρεσίες ξενοδοχείων πολυτελείας, εμπειρία στο μάνατζμεντ εστιατορίων και στη δημιουργία πρωτοποριακών πιάτων και εβδομαδιαίων μενού, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 25816017

Θέση: Cafe Manager
Περιοχή: St. Albans, Hertfordshire
Προσόντα: Πτυχίο Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σχετικές πιστοποιήσεις, εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, εμπειρία στην υλοποίηση καινοτόμων ιδεών, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 25815284

Θέση: Hospitality Assistant
Περιοχή: Gloucester, Gloucestershire
Προσόντα: Πτυχίο Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σχετικές πιστοποιήσεις ή προθυμία λήψης τους, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, σε βάθος γνώση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 25815203

Θέση: Kitchen Porter
Περιοχή: Morpeth, Northumberland
Προσόντα: Δυνατότητα υποστήριξης στα καθήκοντα κουζίνας, μεταξύ των οποίων καθαρισμός του χώρου και των σκευών, γνώση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων, υποστήριξη του προσωπικού κουζίνας στα καθήκοντά του, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης είναι προαιρετική, ωστόσο κατά προτίμηση ο κατάλληλος υποψήφιος θα διαθέτει ενδιαφέρον στον τομέα της εστίασης με σκοπό να αποκτήσει πρωτεύοντα ρόλο στον τομέα του.
Κωδ. θέσης: 25814946

Θέση: Catering Supervisor
Περιοχή: Canterbury, Kent
Προσόντα: Εμπειρία στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία μενού για κάθε περίσταση (πρωινό, γεύμα, snack, brunch, δείπνο, γλυκά), σε βάθος γνώση των πολιτισμικών διατροφικών διαφορών και των κατάλληλων διατροφικών συνδυασμών, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, σε βάθος γνώση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 25814175

Θέση: Deputy Manager
Περιοχή: Cobham, Surrey
Προσόντα: Εμπειρία σε υψηλών προδιαγραφών εστιατόρια και άλλες παρεμφερείς εγκαταστάσεις, εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων με σκοπό την αύξηση των καθαρών κερδών του χώρου, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 25814089

Θέση: General Manager
Περιοχή: Farnham, Surrey
Προσόντα: Εμπειρία σε υψηλών προδιαγραφών εστιατόρια και άλλες παρεμφερείς εγκαταστάσεις, εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων, ικανότητα στην επιλογή του προσωπικού, στον έλεγχο εσόδων και εξόδων, στο μάρκετινγκ του εστιατορίου και στην εκπαίδευση του προσωπικού, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 25814031

Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες για τα προσόντα, τις προϋποθέσεις και τα καθήκοντα που θα αναλάβουν οι επιτυχόντες, αλλά και όλες οι θέσεις στον τομέα της εστίασης διατίθενται στην ιστοσελίδα http://www.reed.co.uk/jobs/hospitality-catering?subsectorids=188%2C891%2C187%2C896&sortby=DisplayDate&isnewjobssearch=True

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
kkyritsi@pegasus.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΙΕΘΝΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA

  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ