ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK  |  TRAVELBOOK
Τετάρτη, 25/11/2015

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΝΘΕΤΑ > ΤΑΞΙΔΙ > ΘΕΜΑΤΑ

Ταξίδι
Ταξίδι 4/7/2013
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

«Να γίνει η περιοχή μας πρότυπος τόπος κατοικίας»

«Ζούμε σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας και είμαστε αποφασισμένοι να την προστατέψουμε και να την αναδείξουμε, με ενίσχυση των υποδομών της, αναβάθμιση του αστικού τοπίου και σεβασμό στο περιβάλλον».

«Προτεραιότητά μας είναι να υπερασπιστούμε την οικιστική φυσιογνωμία του τόπου μας και να προσφέρουμε ένα υψηλό επίπεδο ζωής στους κατοίκους της Ραφήνας και του Πικερμίου» δηλώνει ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Γιώργος Χριστόπουλος, επισημαίνοντας τις επιδιώξεις του δήμου για το μέλλον.

«Προωθούμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσεων και διεκδικήσεων για την αντιμετώπιση των χρόνιων ελλείψεων σε κρίσιμες υποδομές, ενώ παράλληλα επιδιώκουμε και την ένταξη του παραλιακού μας μετώπου στον συνολικό αναπτυξιακό μας σχεδιασμό, μια και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της φυσιογνωμίας του δήμου μας. Γνωρίζουμε ότι η δυσμενής οικονομική συγκυρία βάζει εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων μας, ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με σκληρή δουλειά και συστηματικό σχεδιασμό».

Αναφερόμενος στο προσωπικό του «στοίχημα» για την περιοχή, ο δήμαρχος υπογραμμίζει: «Εχουμε την τύχη να ζούμε σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να την προστατέψουμε και να την αναδείξουμε με τον τρόπο που της αξίζει: ενισχύοντας τις υποδομές της, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον δημόσιο χώρο, με διαρκή φροντίδα για την αισθητική αναβάθμιση του φυσικού και αστικού τοπίου, με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τη Ραφήνα, το Πικέρμι, το Ντράφι, την Καλλιτεχνούπολη και όλες τις περιοχές του δήμου μας πρότυπους τόπους κατοικίας και παράλληλα, να καταστήσουμε τον δήμο μας ελκυστικό τουριστικό προορισμό 12 μήνες τον χρόνο».

Κλείνοντας, ο δήμαρχος επισημαίνει ως το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής «το εκτεταμένο μέτωπο που διαθέτει στη θάλασσα και το λιμάνι μας, το δεύτερο σε μέγεθος επιβατικό λιμάνι της Αττικής» και συνεχίζει: «Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο σε σχέση με το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και την Αττική Οδό. Αυτά σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος της περιοχής και το υψηλό επίπεδο των κατοίκων που επέλεξαν τη Ραφήνα και το Πικέρμι ως τόπο για τη μόνιμη κατοικία τους, αποτελούν ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΙΕΘΝΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA
  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ