ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
Παρασκευή, 30/1/2015

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΝΘΕΤΑ > ΕΡΓΑΣΙΑ > ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εργασία
Εργασία 27/1
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση
ΕΡΓΑΣΙΑ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • Αιτήσεις τον Φεβρουάριο για 2.170 νέες προσλήψεις 27/1
ENΘΕΤΟ «ΕΡΓΑΣΙΑ»

Αιτήσεις τον Φεβρουάριο για 2.170 νέες προσλήψεις

Την επομένη της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης αρχίζουν να τρέχουν οι προθεσμίες για προσλήψεις που διακόπηκαν λόγω προεκλογικής περιόδου, ενώ νέες προθεσμίες θα οριστούν για τις προκηρύξεις που εκδόθηκαν, αλλά «πάγωσαν» για τον ίδιο λόγο

Στις 2.170 φθάνουν οι προκηρυγμένες μόνιμες και εποχικές θέσεις στο Δημόσιο, τις οποίες θα διεκδικήσουν οι ενδιαφερόμενοι τον Φεβρουάριο.

Από το ΑΣΕΠ αναμένεται ο καθορισμός νέας εικοσαήμερης προθεσμίας για τις 30 θέσεις στατιστικολόγων στην ΕΛΣΤΑΤ και τις 186 διασωστών - πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.

Αιτήσεις τον Φεβρουάριο για 2.170 νέες προσλήψεις

Στο Λιμενικό θα συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων για 49 θέσεις λιμενοφυλάκων. Λίγες ημέρες απομένουν και για τη διαδικασία πρόσληψης ειδικών επιστημόνων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Τις νέες προθεσμίες από τον ΟΑΕΔ αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι για τις 918 θέσεις στο Δημόσιο, που προορίζονται για ΑΜΕΑ, τρίτεκνους, πολύτεκνους και άλλες ειδικές κατηγορίες.

Στη ΔΕΗ συνεχίζεται κανονικά, με άδεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η υποβολή αιτήσεων για εποχικούς τεχνίτες. Οι προθεσμίες τρέχουν και για ερευνητές σε πανεπιστήμια, συνεργάτες στην ΕΣΕΕ, ενώ ενεργοποιούνται οι διαδικασίες και για συμβασιούχους σε δήμους.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Πρακτική άσκηση στο Ευρωκοινοβούλιο

Αιτήσεις τον Φεβρουάριο για 2.170 νέες προσλήψεις

Κυλιόμενο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης διάρκειας ενός έως τεσσάρων μηνών υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους αποφοίτους ΙΕΚ και κολεγίων να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία. Αιτήσεις υποβάλλονται τρεις φορές τον χρόνο. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως την 1η Φεβρουαρίου. Απαραίτητο είναι να γνωρίζουν τρεις ευρωπαϊκές γλώσσες.

ΔΗΜΟΣΙΟ
Μαθητεία 1.372 νέων από τις ΕΠΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Κατάρτιση και άδεια επαγγέλματος ξεναγού σε ογδόντα πτυχιούχους

EMBL - ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Στελέχη σε ευρωπαϊκό οργανισμό


ΚΥΝΗΓΟΣ
Πέμπτη
3:07
21
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΡΣΕΝΙΑ,ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ:ΤΟ PROFICIENCY ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΩΣ "ΑΡΙΣΤΗ"ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ!ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ"ΑDVANCED" KAI KAΛΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Β2(LOWER).
Αρσενια
Τετάρτη
21:38
12
πτυχιουχος ΤΕΙ πληροφορικής. θα ήθελα να ενημερώνομαι για θέσεις εργασίας.
Αρσενια
Τετάρτη
21:35
03
είμαι πτυχιουχος πληροφορικής ΤΕΙ και γνωρίζω πολύ καλά (prof) αγγλικά και ιαπωνικά. Σας παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώνετε για σχετικές με τις γνώσεις μου θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη.
Βερονικα
Τετάρτη
10:51
23
Θα ηθελα να ενημερωνομαι για θεσεις εργασιας!

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Αιτήσεις τον Φεβρουάριο για 2.170 νέες προσλήψεις
  • Αιτήσεις τον Φεβρουάριο για 2.170 νέες προσλήψεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΙΕΘΝΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA


  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ