ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
Σάββατο, 1/11/2014
Cook Book
Cook Book
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση

Σαλάτα πράσινη με σος τριών εσπεριδοειδών

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Υλικά

12 ντοματίνια

1 λόλα πράσινη

Σαλάτα πράσινη με σος τριών εσπεριδοειδών

1 λόλα κόκκινη

1 ματσάκι ρόκα

1 πιπεριά κόκκινη

Για τη σος

1 λεμόνι (το ξύσμα του και τον χυμό από το μισό)

1 πορτοκάλι (το ξύσμα του και τον χυμό από το μισό)

1 λάιμ (τον χυμό και το ξύσμα του)

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο

2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά τα λαχανικά. Κόβουμε τις πρασινάδες σε χοντρά κομμάτια και ψιλοκόβουμε την πιπεριά. Στρώνουμε τις πρασινάδες σε μεγάλη σαλατιέρα και προσθέτουμε την πιπεριά και τα ντοματίνια. Ετοιμάζουμε τη σος αναμειγνύοντας στο μπλέντερ όλα τα υλικά της για 20 δευτερόλεπτα και περιχύνουμε τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε. Ανακατεύουμε καλά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση mdiamantaki@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΙΕΘΝΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - OIKONOMIA

  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ