ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 27°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΟΚΙΜΙΩΝ

Πανελλήνιο βραβείο «Παναγιώτη Φωτέα»

Βραβείο «Παναγιώτη Φωτέα» θεσπίστηκε για να τιμηθεί η μνήμη του αείμνηστου νομάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Φωτέα, με χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ.

  • ΕΘΝΟΣ
  • 14:01, 1/2/2014

Το βραβείο είναι ετήσιο, πανελλήνιο, και αναφέρεται σε βιβλίο δοκιμίων κοινωνικοπολιτικού στοχασμού που έχει εκδοθεί από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2014 και θα έχει κατατεθεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας αυτής σε πέντε αντίτυπα στο δικηγορικό γραφείο της κ. Ελένης Φωτέα (Μέρλιν 4 - 10671, Αθήνα) με την ένδειξη «Για το Βραβείο Παν. Φωτέα».

Η επιτροπή που θα κρίνει τα βιβλία αυτά και όσα κατά την κρίση της δεν έχουν τυχόν υποβληθεί (εάν τα υποβληθέντα δεν ικανοποιούν τα μέλη της επιτροπής) συγκροτήθηκε με απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας και της οικογένειας Φωτέα, ως εξής: Π. Νίκας (δήμαρχος Καλαμάτας, πρόεδρος Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Πελοποννήσου), Μ. Καράσης (ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Δ. Μαγκλιβέρας (νομικός), Ν. Μηλιώνης (επίκουρος καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, σύμβουλος Ελεγκτικού Συνεδρίου), Κ. Τσιρόπουλος (συγγραφέας). Το βραβείο θα απονεμηθεί σε επίσημη τελετή τον Απρίλιο του 2014.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ