ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ
19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 26°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στα σκαριά η προκήρυξη για 326 συμβασιούχους

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επικείμενη προκήρυξη του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την πρόσληψη 326 εποχικών υπαλλήλων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα μηνών.

  • Εργασία
  • 12:05, 29/6/2013

Το αίτημα βρίσκεται στους αρμόδιους υπουργούς για έγκριση με την πρόεδρο του φορέα, κ. Μαρία Ηλιοπούλου, να εκφράζει τη βεβαιότητά της ότι το νέο προσωπικό θα έχει αναλάβει τα καθήκοντά του έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι θέσεις κατανέμονται σε 18 ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής:

-ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 107 θέσεις

-ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 75 θέσεις

-ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων, 60 θέσεις

-ΥΕ Τραπεζοκόμων, 45 θέσεις

Δεκαπέντε θέσεις κατανέμονται στην ειδικότητα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, τέσσερις στην ΔΕ Ελαιοχρωματιστών και τρεις θέσεις στην ειδικότητα ΔΕ Μαγείρων. Στο μεταξύ, προ ολίγων ημερών εγκρίθηκαν τα απαραίτητα κονδύλια του ΕΣΠΑ για την υλοποίηση του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής». Το Βρεφοκομείο αναμένει το εγκριτικό έγγραφο της ΕΕΤΑΑ, ώστε να προχωρήσει στην έκδοση της προκήρυξης. Ας σημειωθεί ότι οι συμβάσεις των ήδη συμβασιούχων στο Ιδρυμα αναμένεται να ανανεωθούν.

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ