ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ
24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 34°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

4Ο AURORA FESTIVAL - ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Με ρέιβ πάρτι και ύμνους στη φύση

Ανανεωμένο, πιο οργανωμένο και με μεγαλύτερη συμμετοχή (καλλιτεχνών και θεατών), ξεκινά σήμερα, και θα διαρκέσει ως τις 29 του μήνα, το 4ο Aurora Festival, που μετακομίζει πλέον -από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης- στη Σαμοθράκη.

  • ΕΘΝΟΣ
  • 10:00, 23/8/2011

Ανανεωμένο, πιο οργανωμένο και με μεγαλύτερη συμμετοχή (καλλιτεχνών και θεατών), ξεκινά σήμερα, και θα διαρκέσει ως τις 29 του μήνα, το 4ο Aurora Festival, που μετακομίζει πλέον -από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης- στη Σαμοθράκη. Το φεστιβάλ φιλοξενεί psychedelic, progressive και spiritual trans ήχους, αλλά και «συμπόσια» για τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Οι αφίξεις είναι συνεχείς από το Σαββατοκύριακο, όπως συνεχείς είναι από την άλλη πλευρά και οι έλεγχοι του λιμεναρχείου, των αστυνομικών και υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου. Μόνο το τελευταίο 24ωρο, 20 άτομα συνελήφθησαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο για Σαμοθράκη, και στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, τρεις αλλοδαπές, ηλικίας 27, 31 και 39 ετών, από τη Γαλλία, τη Δανία και τη Γερμανία αντίστοιχα, είχαν σε ειδική κρύπτη στο δάπεδο του αυτοκινήτου με το οποίο μετέβαιναν στη Σαμοθράκη 2.200 τετράγωνα χαρτάκια εμποτισμένα με τη ναρκωτική ουσία LSD, ενώ συνολικά κατασχέθηκαν 13,3 γραμμάρια παραισθησιογόνα μανιτάρια, 42,9 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και 138 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Με 120 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό του 4o Aurora Festival, είναι ό,τι πιο πλήρες μπορούν να απολαύσουν οι λάτρεις του psychedelic trance των 90s και οι διοργανωτές διαφημίζουν ιδιαίτερα το κάμπινγκ της Σαμοθράκης, όπου θα λάβει χώρα.

Μεταξύ αυτών που θα δώσουν συναυλίες στις δύο σκηνές -Sun Stage και Moon Stage- είναι οι: Tristan, Avalon, Headroom, Flegma, Brake, Ectima, Swarup, Tron, Menog, Sideform, Daydin, Blazed, Braincell, Archaic, Prahlad, Loopstep, Zorflux, Atriohm, Omsphere.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
Οι μουσικές ενότητες είναι εμπνευσμένες από τα στοιχεία της φύσης, όπως ο ήλιος και το φεγγάρι, ενώ οι διαλέξεις θα έχουν αναφορές στην προστασία του περιβάλλοντος και την επιστροφή του ανθρώπου στη φύση και σε εναλλακτικούς τρόπους διαβίωσης.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ