Η ταϊβανέζικη συνταγή που λίγοι τολμούν να δοκιμάσουν
Μια διατροφική επιλογή για λίγους και τολμηρούς!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Το ταϊβανέζικο φαγητό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο μερικά από τα πιάτα του είναι δύσκολο να καταλανωθούν ακόμα και από αυτούς που τα έχουν συνηθίσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα έντερα του γαλατόψαρου, μιας λιχουδιάς που αντικειμενικά είναι extreme να φάει κάποιος.
Τι είναι το γαλατόψαρο
Το συγκεκριμένο είδος ψαριού υπάρχει κυρίως στην Ταϊβάν και φημίζεται όχι μόνο για το κρέας του αλλά και για τα έντερά του, τα οποία αποτελούν τη βάση για πολλά πιάτα.
Οι άνθρωποι που το προτιμούν επισημαίνουν πως η γεύση του είναι πολύ νόστιμη και πως αν κάποιος ξεπεράσει το γεγονός πως η σούπα με τα έντερα του ψαριού μοιάζει με σκουλίκια, θα το απολαύσει.
Τις περισσότερες φορές τα έντερα του γαλατόψαρου καταλήγουν στα σκουπίδια και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα τα είδη του βρώσιμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, για να ενδείκνυνται προς κατανάλωση τα ψάρια πρέπει να λιμοκτονούν για αρκετές μέρες, προκειμένου να αποβληθούν τα περισσότερα από τα απορρίματα που έχουν φάει.
Τα εντόσθια πρέπει να πλυθούν πολύ καλά πριν μαγειρευτούν ώστε να απομακρυνθούν όλες οι βρωμιές. Μπορούν να βράσουν ή να τηγανιστούν. Θα τολμούσατε να το δοκιμάσετε;
Ενδοοικογενειακή βία: 6.000 γυναίκες θύματα σε 1 χρόνο - Το panic button, οι συλλήψεις και οι καταγγελίες που πέρασαν «αδιάφορες»
Χαλκίδα: «Ο δολοφόνος της 63χρονης ήταν ακόμη και στην κηδεία της», λέει φίλος του θύματος
Η αφρικανική σκόνη ήρθε για να μείνει: Πότε υποχωρεί το τελευταίο κύμα και η εξέλιξη του καιρού
Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι του Youth Pass - Πού εξαργυρώνεται η ενίσχυση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr