Ελλάδα|05.05.2024 18:58

Αγία Παρασκευή: Πώς ξέσπασε η φωτιά που στοίχισε τη ζωή ηλικιωμένης - Συγκλονίζει ο αδελφός της

Newsroom

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 77χρονης που απανθρακώθηκε στο διαμέρισμα της στην Αγία Παρασκευή ανήμερα του Πάσχα.

«Είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο» είπε ο αδελφός της, μιλώντας στο Star και πρόσθεσε, ξεσπώντας σε λυγμούς, πως είδε «στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ». 

Τη βρήκαν νεκρή στην κουζίνα 

Η ηλικιωμένη, που ήταν συνταξιούχος καθηγήτρια, ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα. Πιστεύεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο κερί στο σαλόνι και επεκτάθηκε στο υπόλοιπο διαμέρισμα.

Στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίο κατάφεραν γρήγορα να ελέγξουν τη φωτιά, ωστόσο, ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, που εντοπίστηκε νεκρή στην κουζίνα. 

Πώς ξέσπασε η φωτιά

Η γυναίκα φαίνεται ότι παγιδεύτηκε στο σπίτι και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως. Υπάρχουν ωστόσο και άλλες εικασίες για το πώς ξέσπασε η φωτιά.

Σύμφωνα με το Mega, η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε είτε από θερμαντικό σώμα είτε από κάποιο βραχυκύκλωμα, με την Πυροσβεστική να ερευνά τα αίτια.

Σύμφωνα με τον Alpha, η φωτιά ενδέχεται να ξεκίνησε από την κουζίνα την ώρα του μαγειρέματος ή από κάποιο καντήλι που έκαιγε. Γείτονες αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνη της και στην τετραώροφη πολυκατοικία δεν υπήρχαν άλλοι ένοικοι, καθώς τα διαμερίσματα είναι ξενοίκιαστα.

φωτιάφωτιά τώρανεκρόςΑγία Παρασκευήειδήσεις τώρα