Ηλεία: Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία - Παρασύρθηκε από τα νερά στο Βαρθολομιό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η κακοκαιρία και ανασύρθηκε νεκρός στην περιοχή Βρανά του Βαρθολομιού στην Ηλεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ilialive, πρόκειται για εκπαιδευτικό του οποίου το αυτοκίνητό παρασύρθηκε μέσα σε χείμαρρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τεράστιες καταστροφές στην Ηλεία από την κακοκαιρία
Στο επίκεντρο των ακραίων καιρικών φαινομένων έχει βρεθεί ο κάμπος της Ηλείας. Σύμφωνα με το ilialive, η Εθνική Οδός έχει «κοπεί» σε αρκετά σημεία πριν και μετά το χωριό αλλά και μέσα στο χωριό Κουρτέσι. Δεκάδες σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των πολιτών που παραμένουν εγκλωβισμένοι περιμένοντας να υποχωρήσουν τα νερά της βροχής.
Στα Λεχαινά, τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό, το Τραγανό, το Καρδιακαύτι η στάθμη του νερού ανέβηκε αρκετά ψηλά και υπάρχουν πληροφορίες για πλημμύρες σε καταστήματα και σπίτια.
Εκκενώθηκαν προληπτικά το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός Βάρδας
Σύμφωνα με το patrisnews, σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί και στην Βάρδα, όπου εκκενώθηκαν προληπτικά το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός. Το ilialive, σημειώνει ότι για τον απεγκλωβισμό των μικρών μαθητών χρειάστηκε η συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πηνειού, όπου με τρακτέρ και άλλα οχήματα μετέφεραν τα παιδιά.
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



