Χίος: Άνδρας έπεσε στον γκρεμό 10 μέτρων - Χειρουργήθηκε στο κεφάλι
Εξετάζεται η μεταφορά στην Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 50χρονος, ο οποίος παραπάτησε και έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων στην περιοχή του Μέγα Λημνιώνα της Χίου το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου. Μάλιστα, σύμφωνα με το chiosin.gr, υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
Ο πεζός πιθανότατα παραπάτησε και βρέθηκε σε γκρεμό λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Εξετάζεται η μεταφορά στην Αθήνα
Σύμφωνα με το politischios.gr, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο όμως επιχείρησε ανεπιτυχώς την ανάσυρσή του τραυματία από το σημείο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου.
Όταν ανασύρθηκε, ανέπνεε όμως ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Οι ιατροί στο Νοσοκομείο Χίου δίνουν τον δικό τους αγώνα ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς του στην Αθήνα, όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση του.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



