Άρειος Πάγος: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την απόπειρα δωροδοκίας δικαστή
Για κακουργηματική δωροδοκία διώκεται το πρόσωπο που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει δικαστή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διεξάγει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σε βαθμό κακουργήματος, ύστερα από την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας δικαστή.
Οι αρχές αναζητούν τον άνθρωπο που παρέδωσε την επιστολή στον δικαστικό λειτουργό στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας έχει στο παρελθόν απασχολήσει και πάλι τις Αρχές. Το αδίκημα που ερευνάται είναι αυτό της κακουργηματικής δωροδοκίας δικαστή.
H καταγγελία
Τοπ μεσημέρι της Τρίτης (20/5), ανώτατος δικαστικός λειτουργός κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας σε βάρος του.
Την καταγγελία την έκανε ο ίδιος ο Αρεοπαγίτης δικαστής έπειτα από την παράδοση επιστολής με την οποία του ζητήθηκε να παρέμβει σε εκκρεμή υπόθεση με την υπόσχεση οικονομικού ανταλλάγματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επιστολή φέρεται να παραδόθηκε στον δικαστή από πρόσωπο που είναι γνωστό στις Αρχές. Παράλληλα όμως υπήρχε αναφορά συγκεκριμένης εκκρεμούς υπόθεσης και παράκληση για παρέμβαση του δικαστικού λειτουργού, με σαφή υπαινιγμό υπαινιγμός για την παροχή οικονομικών ανταλλαγμάτων.
Ο Αρεοπαγίτης δικαστής μόλις διάβασε την επιστολή προχώρησε σε καταγγελία και ήδη έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Η Ελλάδα υποδέχτηκε τον «Κίμωνα»: «Χρέος να παραδώσω μια χώρα πιο ασφαλή» - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη και οι εντυπωσιακές εικόνες
Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο σπουδαίος λυράρης Γιάννης Ξυλούρης (Ψαρογιάννης)
Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



