ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ
17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 32°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Προσλήψεις από την Coca-Cola 3Ε

  • Εργασία
  • 12:05, 17/3/2012

Προσλήψεις με στόχο την αποτελεσματική πώληση των προϊόντων της εταιρείας και την ανάπτυξη των τοπικών αγορών στα Επτάνησα, τα Δωδεκάνησα, την Πρέβεζα και την Αχαΐα θα πραγματοποιήσει η Coca-ColaΤρία Εψιλον, ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές παγκοσμίως των προϊόντων της εταιρείας "The Coca-Cola Company".

Πιο αναλυτικά, η αρμόδια Διεύθυνση της εταιρείας πρόκειται να προσλάβει εποχικούς υπαλλήλους (άνδρες ή γυναίκες) για την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης της αγοράς. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου (επιθυμητό το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ θετικής κατεύθυνσης), να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και Η/Υ, προϋπηρεσία 1-2 χρόνια σε αντίστοιχη θέση, άδεια οδήγησης αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες).

Η εταιρεία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση σε υψηλού επιπέδου συστήματα πωλήσεων, δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης, ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, πρόσθετη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους έως τις 8 Απριλίου (για την Κω), έως τις 14 Μαρτίου (για τη Ρόδο) και έως σήμερα (για την Κέρκυρα, την Πρέβεζα και την Αχαΐα), μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www.coca-colahellenic.gr/Careers/CareerOpportunities/.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ