ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 23°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ

Ανέστειλε τις κινητοποιήσεις η ΠΝΟ

Η απεργία των ναυτεργατών έληξε χθες τα μεσάνυχτα και έτσι απετράπη στο παρά πέντε να τιναχτεί στον αέρα η πρώτη μεγάλη έξοδος του Ιουλίου

  • ΕΘΝΟΣ
  • 9:00, 1/7/2011

Κανονικά εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων στα λιμάνια της Αττικής, μετά την απόφαση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της. Η απεργία των ναυτεργατών έληξε χθες τα μεσάνυχτα και έτσι απετράπη στο παρά πέντε να τιναχτεί στον αέρα η πρώτη μεγάλη έξοδος του Ιουλίου, που αναπόφευκτα θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα στην τουριστική κίνηση και θα οδηγούσε στην ταλαιπωρία εκατοντάδων ταξιδιωτών, που έχουν προγραμματίσει να αναχωρήσουν με πλοίο και να περάσουν τις διακοπές τους στα νησιά της χώρας.

Η έκτακτη συνεδρίαση των συνδικαλιστικών οργάνων είχε αίσια έκβαση, καθώς αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας και η ομαλή διεξαγωγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων από τον Πειραιά και τα άλλα λιμάνια της Αττικής.

Η ΠΝΟ αποφάσισε να συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να οργανώσει τους αγώνες της, ενώ με κατεπείγον έγγραφο που απέστειλε χθες ζητεί άμεση συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ