ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 28°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Έναν ξεχωριστό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Μια ματιά στην Αγορά του Πειραιά», διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, σε μία προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας της αγοράς της πόλης.

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 16:41, 11/10/2016

 Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές λυκείου, σπουδαστές και φοιτητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της πόλης, συμπεριλαμβανομένων του ΤΕΙ Πειραιά και της Σχολής Καλών Τεχνών, ενώ εξαιρούνται οι επαγγελματίες φωτογράφοι. Σκοπός είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής νέων σε εκδηλώσεις με πολιτιστικό ενδιαφέρον και παράλληλα η ανάδειξη του έντονου εμπορικού χαρακτήρα του Πειραιά.

 Για τη συμμετοχή απαιτούνται μέχρι δύο έγχρωμες ή ασπρόμαυρες (ή 1+1) πρωτοδημοσιευόμενες εκτυπωμένες φωτογραφίες διαστάσεων 20Χ30 και σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης, που μπορούν να απεικονίζουν καταστήματα, καταστηματάρχες, καταναλωτές, βιτρίνες, εμπορικούς δρόμους, λιμάνι, νόμιμα εκτιθέμενα εμπορεύματα κ.λπ., μόνο από την αγορά του Πειραιά και με βασικό σκοπό την προβολή και την ανάδειξή της, μέσα από την καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας.

 Οι φωτογραφίες θα παραδίδονται, από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου 2016, 9:00-16:00, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά (Λουδοβίκου 1-Μεγ. ΕΒΕΠ, Πλ. Οδησσού).

 Οι πρώτες τρεις φωτογραφίες θα αναδειχθούν από αξιολόγηση πενταμελούς επιτροπής, ενώ τα βραβεία των νικητών θα είναι: 1o βραβείο 800 ευρώ, 2ο βραβείο 500 ευρώ και 3ο βραβείο 300 ευρώ. Επίσης, θα απονεμηθούν 1ος, 2ος και 3ος έπαινος, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

 Για τη δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά (210 4176318) ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση espireas@otenet.gr.
 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ