ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ
17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 27°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Αργους και του Ναυπλίου Αργολίδας. 

  • ΕΘΝΟΣ
  • 8:59, 1/6

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες το πρωί τρεις άνδρες, ηλικίας 18, 19 και 47 ετών, μία 45χρονη και ένας ανήλικος, καθώς και ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ως μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε Αργος και Ναύπλιο. Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες των μελών της εγκληματικής ομάδας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 23,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, ηλεκτρονικές συσκευές και γεωργικά μηχανήματα, η προέλευση και το νόμιμο της κατοχής των οποίων ερευνάται.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 39χρονου, ενώ διερευνάται η τυχόν εμπλοκή-συμμετοχή περισσότερων ατόμων στην εγκληματική ομάδα.