ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ
22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 26°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

«Πράσινο» για 300 προσλήψεις καθηγητών στα ΤΕΙ

Την απόφαση για την πλήρωση 300 θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού σε ΤΕΙ κοινοποίησε χθες το υπουργείο Παιδείας με την υπογράμμιση ότι η κατανομή των θέσεων θα γίνει με απόφαση του κάθε Συμβουλίου.

  • ΕΘΝΟΣ
  • 9:00, 15/2/2012
Στο ΤΕΙ της Αθήνας δίνονται οι περισσότερες θέσεις καθηγητών, που ανέρχονται στις 40
Στο ΤΕΙ της Αθήνας δίνονται οι περισσότερες θέσεις καθηγητών, που ανέρχονται στις 40

Την απόφαση για την πλήρωση 300 θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού σε ΤΕΙ κοινοποίησε χθες το υπουργείο Παιδείας με την υπογράμμιση ότι η κατανομή των θέσεων θα γίνει με απόφαση του κάθε Συμβουλίου. Οι πιστώσεις αυτές ισοδυναμούν με θέσεις απασχόλησης 9 μηνών για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε ΤΕΙ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των τμημάτων.

Οι περισσότερες θέσεις δίνονται στο ΤΕΙ της Αθήνας (40) και το ΤΕΙ Κρήτης (32) και οι υπόλοιπες ως εξής: Δ. Μακεδονίας (5), Ηπείρου (22), Θεσσαλονίκης (10), Ιονίων Νήσων (17), Καβάλας (28), Καλαμάτας (12), Λαμίας (15), Λάρισας (25), Μεσολογγίου (13), Πάτρας (14), Πειραιά (28), Σερρών (8), Χαλκίδας (14) και ΑΣΠΑΙΤΕ (17).

Το υπουργείο επισημαίνει προς τα ιδρύματα ότι έχουν την ευχέρεια να αξιοποιήσουν τις διατιθέμενες πιστώσεις προσλαμβάνοντας για κάθε πίστωση περισσότερους από έναν εκπαιδευτικούς με την προϋπόθεση ο συνολικός αριθμός εβδομαδιαίας απασχόλησής τους να μην υπερβαίνει το ανώτατο προβλεπόμενο για κάθε κατηγορία εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας.

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ