ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ
17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 27°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ

Στροφή 180 μοιρών από τον αγγειοχειρουργό του Ιπποκράτειου: «Ιατρικό λάθος ο θάνατος της 36χρονης»

Τα αλλάζει όλα τώρα ο αγγειοχειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως η 36χρονη μεσίτρια «του έμεινε στα χέρια» κατά τη διάρκεια επέμβασης.

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 10:27, 1/6

Η δικηγόρος του γιατρού, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, δήλωσε πως «κατά τη διάρκεια της επέμβασης, έμεινε στα χέρια του», ανατρέποντας την μέχρι τώρα κατάθεσή του, στην οποία είχε ισχυριστεί πως δεν σκότωσε την 36χρονη διότι δεν την γνώριζε καν.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, που επικαλείται τον προστατευόμενό της, «η ποσότητα του αναισθητικού ήταν η πρέπουσα» ενώ ερωτηθείσα γιατί εξέπνευσε η άτυχη γυναίκα, η νομικός απάντησε πως ούτε ο γιατρός μπόρεσε να καταλάβει τα αίτια του θανάτου της.

«Δεν υπήρχε δόλος, δεν είχε λόγο να την δολοφονήσει», τόνισε η δικηγόρος, υπογραμμίζοντας ότι, «για να μιλήσουμε για δολοφονία, πρέπει να υπάρχει δόλος, που δεν φαίνεται πουθενά».

Επικαλέστηκε μάλιστα και τις συνομιλίες του γιατρού με την γυναίκα στο Facebook – οι οποίες περιλαμβάνονται στην κατάθεσή του – χαρακτηρίζοντάς τες «εγκάρδιες».

Όπως η ίδια περιέγραψε τις κινήσεις του γιατρού με το θάνατο της 36χρονης, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, «δυστυχώς, στη συνέχεια φυγάδευσε το πτώμα».