Επιτήδειοι πωλούν «εμβόλια» κατά του κορονοϊού στο Dark Web
Στη μαύρη αγορά του διαδικτύου πωλούνται χάπια χλωροκίνης, δυσεύρετος εξοπλισμός ΜΕΘ, πλάσμα ασθενών καθώς επίσης και εμβόλια που υποτίθεται ότι προστατεύουν από τον COVID-19.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιτήδειοι προσπαθούν να επωφεληθούν και να βγάλουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι την πανδημία του κορονοϊού. Γι' αυτόν τον σκοπό έχουν δημιουργήσει ένα κύκλωμα εμπορίου μέσω dark web, στο οποίο πωλούν εμβόλια και φάρμακα για τον ιό θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Στη μαύρη αγορά του Διαδικτύου πωλούνται χάπια χλωροκίνης, δυσεύρετος εξοπλισμός ΜΕΘ, πλάσμα ασθενών, καθώς, επίσης και εμβόλια που υποτίθεται ότι προστατεύουν από τον COVID-19. Εμβόλιο από την Κίνα πωλείται στο «σκοτεινό» διαδίκτυο από 370 έως 15.000 δολάρια.
«Οι παρενέργειες που μπορεί να υπάρχουν στα φάρμακα αυτά είναι δυνητικά θανατηφόρες. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ελέγχου. Δεν πρέπει να καταφεύγει κανείς σε αγορά αυτών των προϊόντων, ούτε και πλάσματος που πωλούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παθολόγος, Σταύρος Αδαμίδης, στην ΕΡΤ. Παράλληλα, ο εγκληματολόγος του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Εγκληματολογίας, Ρικ Μπράουν, δήλωσε ότι «είναι πιθανόν να αντιμετωπίζουμε ομάδες οργανωμένου εγκλήματος που δεν είναι ειδικοί και προωθούν προϊόντα σε μια αγορά με ζήτηση και στόχο την κερδοφορία».
Πόσο θα διαρκέσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Η ραγδαία κλιμάκωση και τα μηνύματα του Τραμπ
Δύο προσαγωγές για κατασκοπεία στη Σούδα - Η ΕΥΠ κατάσχεσε ψηφιακό υλικό
NBC: Πώς το Ιράν «έκαψε» τη διπλωματική λύση - Ο καυγάς Αραγτσί - Γουίτκοφ στη Γενεύη πριν από την επίθεση
Πόλεμος και εξουσία: Όταν η Ιστορία γράφεται με αίμα και η έβδομη τέχνη θυμίζει το κόστος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



