Μαριάννα Τουμασάτου: Έναν άνθρωπο δεν αντέχω, είναι ένα πλάσμα ψεύτικο (vid)
H πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tο βράδυ της Τετάρτης (20/11), η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέφερε πως υπάρχουν άτομα που δεν τη συμπαθούν καθόλου, ενώ πρόσθεσε πως η ίδια δεν αντέχει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.
«Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν με συμπαθούν καθόλου. Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Μα, δεν είναι λογικό το αντίθετο. Ναι, είναι άνθρωποι και του χώρου. Εγώ μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω. Και αυτό γιατί τον θεωρώ ένα πλάσμα ψεύτικο, αήθες… Άλλους τους αγαπώ, άλλους τους συμπαθώ, άλλους δεν τους πολυσυμπαθώ. Δεν γίνεται ούτε όλους να τους αγαπάς, ούτε όλοι να μας αγαπάνε. Αυτός είναι και δεν είναι συνάδελφος, γυροφέρνει. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.
Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και την σχέση της με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου: «Η σχέση μας με τον Αλέξανδρο ήταν πάντα τρυφερή. Προσπαθούμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».
Ο εκνευρισμός στο Μαξίμου για την κινητικότητα των Σαμαρά-Καραμανλή, η επίσημη «πρώτη» του Τσίπρα και η φημολογία για ένα ακόμα κόμμα στα αριστερά
Το φιάσκο των καμερών: Προσφυγές και ακυρώσεις στους διαγωνισμούς για τα ψηφιακά συστήματα επιτήρησης
Το δύσκολο παζάρι ΗΠΑ-Ιράν: Το «αγκάθι» των πυρηνικών κρατά «παγωμένη» τη συμφωνία
Νέα φάρμακα για λίγους και με καθυστέρηση στη χώρα μας - Τι έδειξε έρευνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




