«Εγκλωβισμένη» στη Νέα Υόρκη η Σάννυ Μπαλτζή - Το μήνυμα απόγνωσης στα social media
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, καθώς τα κρούσματα στη χώρα του έχουν ξεπεράσει τα 1000, ενώ οι νεκροί έχουν φτάσει τους 37🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η γνωστή στιχουργός, Σάννυ Μπαλτζή, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα ανήσυχη και αγχωμένη επειδή σταμάτησαν όλες οι πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς την Ευρώπη και δεν ξέρει πώς θα καταφέρει να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) ότι οι ΗΠΑ θα αναστείλουν όλα τα ταξίδια από τις χώρες της Ευρώπης προς την αμερικανική επικράτεια για τριάντα ημέρες, αρχής γενομένης από την Παρασκευή, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού.
«Ήταν να επιστρέψω Αθήνα στις 19/3, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε ότι είναι η τελευταία πτήση για Αθήνα με Emirates. Απαγορευτηκαν όλες οι πτήσεις για Ευρώπη. Ποιος θα πρωτοεπιστρέψει; Και τώρα τι; Θα παραμείνουμε αποκλεισμένοι στην Νέα Υόρκη μην ξέροντας αν ο ένας μήνας γίνει δυο ή και δέκα; Αίσχος».
Πώς οι εμμονές Τραμπ με το παρελθόν αποτελούν τροχοπέδη στη συμφωνία ειρήνης για την Ουκρανία
Οι αγρότες κλείνουν επ' αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων
Μάχη στην Τουρκία μεταξύ αστυνομίας και μελών του ISIS: Νεκροί τρεις αστυνομικοί και έξι «τρομοκράτες»
«Δεν νιώθω ξεχωριστός»: Το ανθρώπινο παράπονο του Χρήστου Μάστορα στον αέρα του «The Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



