ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ
20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 26°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τζάκι Κένεντι Ωνάση: Η γυναίκα θρύλος που έγινε συνώνυμη της κομψότητας

Η μοναδική της προσωπικότητα και το απαράμιλλο στιλ της επηρέασαν γενιές γυναικών, ενώ συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και σήμερα την εμφάνιση γυναικών που καλούνται να υπηρετήσουν θέσεις-κλειδιά όπου απαιτείται η παρουσία τους να είναι εντυπωσιακά κομψή ώστε να μένει αξέχαστη αλλά για όλους τους σωστούς λόγους. Η Τζάκι μας άφησε κληρονομιά το στιλ της και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

  • Κοσμικά
  • 19:00, 19/5

Υπήρξε από τις γυναίκες που σημάδεψαν τον προηγούμενο αιώνα με την προσωπικότητα και το στιλ τους που δεν το θυσίαζε ποτέ. Λέγεται ότι ακόμα και όταν αρρώστησε από καρκίνο δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται, ενώ κάθε μέρα εμφανιζόταν στο γραφείο με τιρμπάν ή περούκα διατηρώντας πάντα το υπέρκομψο στιλ της, ενώ έγραψε γράμματα στα δυο παιδιά της προκειμένου να τα ανοίξουν μετά το θάνατό της. Πέθανε ήσυχα στο σπίτι της στις 19 Μαΐου 1994.

(AP Photo)


(AP Photo)


"> <p>Υπήρξε από τις γυναίκες που σημάδεψαν τον προηγούμενο αιώνα με την προσωπικότητα και το στιλ τους που δεν το θυσίαζε ποτέ. Λέγεται ότι ακόμα και όταν αρρώστησε από καρκίνο δεν σταμάτησε ποτέ να εργ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ