Σέρρες: Γυρίζεται γαλλοβελγικό παιχνίδι επιβίωσης με... οτοστόπ - Συμμετέχει παίκτης του Survivor
Στη Νιγρίτα των Σερρών γυρίζεται ένα διεθνούς φήμης τηλεπαιχνίδι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολυάριθμο συνεργείο βρίσκεται στη Νιγρίτα των Σερρών και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για ένα τηλεπαιχνίδι επιβίωσης. «Γυρίσματα έχουν γίνει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και θα καθηλώσει το νέο τηλεπαιχνίδι» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ελληνικής παραγωγής, Νίκος Θωμάς, στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Ελλάδα» της ΕΡΤ3.
Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor 2 αποκάλυψε ότι οι διαγωνιζόμενοι, καλούνται να επιβιώσουν και να αλλάζουν περιοχές ανά τη χώρα μας, έχοντας μόλις 1€ στην τσέπη τους. «Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα ή το κανάλι της Γαλλίας με 4.000.000 τηλεθεατές που θα προβληθεί το παιχνίδι, αλλά ούτε και τις υπόλοιπες 40 χώρες.
Η δοκιμασία έχει ένα βαθμό δυσκολίας, αλλά μέσα από αυτό θα αναδειχθεί η Ελλάδα. Εκτός από τη Νιγρίτα, γυρίσματα έχουν γίνει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Από την Αθήνα έχουμε φτάσει ως εδώ. Οι παίκτες καλούνται να βρουν προορισμό χωρίς καθόλου χρήματα. Αυτό δείχνει ότι η Ελλάδα είναι μία φιλόξενη χώρα» πρόσθεσε.
Διάγγελμα Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα - Θα κάνουμε και δεύτερη επίθεση αν χρειαστεί
Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Πολεμικό παρενόχλησε πλοίο που πόντιζε καλώδιο οπτικής ίνας
Σκληρή γλώσσα από Γιαννακόπουλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για απάθεια, χαλάρωση και εξωγηπεδική ζωή
Ο Μητσοτάκης, ο «Καποδίστριας» και ο διχασμός που γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



