My Style Rocks: Νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή και στην παρουσίαση (vid)
Την πόρτα της εξόδου είδε ο Στέλιος Κουδουνάρης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προχωρούν οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας «My Style Rocks» που θα δούμε, τελικά, τον Ιανουάριο του '20 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, ένα βήμα πριν υπογράψει για την παρουσίαση είναι η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην κριτική επιτροπή του reality μόδας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος και ο Λάκης Γαβαλάς.
Από την άλλη, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, οριστικά εκτός κριτικής επιτροπής του τρίτου κύκλου του «My Style Rocks» θα βρίσκεται ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος έθεσε βέτο στην παραγωγή για την παρουσία του Λάκη Γαβαλά, κάτι που δεν έγινε τελικά δεκτό.
Διαβάστε ακόμη
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



