ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ
27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 24°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Η συμβολή των οικονομικών βιβλιοθηκών στην έρευνα και στην ανάπτυξη»

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η συμβολή των οικονομικών βιβλιοθηκών στην έρευνα και στην ανάπτυξη» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, στην Τράπεζα της Ελλάδος.

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 18:07, 4/3/2015

Την ημερίδα οργανώνει το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.) και σκοπός της είναι η ανάδειξη της συμβολής των οικονομικών βιβλιοθηκών στην έρευνα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας και διεθνώς.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιστήμονες, ερευνητές, φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, βιβλιοθηκονόμους, αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τη διαδικασία και τα αποτελέσματα της αξιοποίησης του όγκου των οικονομικών δεδομένων από τις βιβλιοθήκες.

Το ΔΙ.Ο.ΒΙ. δημιουργήθηκε το 2012 με σκοπό τη συνεργασία των βιβλιοθηκών-μελών του για την ανταλλαγή υπηρεσιών και πόρων σχετικών με τις συλλογές οικονομικού περιεχομένου.

Οι βιβλιοθήκες που συμμετέχουν στο ΔΙ.Ο.ΒΙ. προέρχονται από τους φορείς: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, Τράπεζα της Ελλάδος, Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τις εργασίες της ημερίδας παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: library@bankofgreece.gr το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στην Αθήνα (Είσοδος: Εδουάρδου Λω και Σταδίου, 2ος όροφος, αίθουσα Ν212-214). Η επίδειξη της δήλωσης συμμετοχής στην ημερίδα και της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στην Τράπεζα.

Η γλώσσα της ημερίδας είναι η ελληνική και θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ