ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ
17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 27°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κουτσούμπας: «Το σκληρό πακέτο μέτρων είναι 'μνημόνιο εις την τετάρτην'»

Επίθεση στην κυβέρνηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, χθες, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία του σε συνεστίαση της οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 21:12, 19/5

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, έκανε λόγο για «σκληρό πακέτο μέτρων», που «δεν είναι απλά το 4ο μνημόνιο, όπως λέει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, είναι 'μνημόνιο εις την τετάρτην', γιατί νέα αντιλαϊκά μέτρα προστίθενται στα προηγούμενα, πολλαπλασιάζοντας τα βάρη για την εργατική τάξη, το λαό».

Ο ίδιος επισήμανε ότι «δεν υπάρχουν αντίμετρα, παρά ένα συνολικό πακέτο σκληρών μέτρων» και παρατήρησε: Κι όπως δεν υπάρχουν αντισταθμιστικά, δεν υπάρχουν και αντίμετρα. Υπάρχει ένα συνολικό πακέτο σκληρών μέτρων, τα οποία είναι και τα μόνα σίγουρα, γιατί τα ονομαζόμενα 'αντίμετρα' έχουν ως προϋπόθεση ματωμένα υψηλά πλεονάσματα».

«Ποιον κοροϊδεύουν;» αναρωτήθηκε ο κ. Κουτσούμπας και κατήγγειλε ότι τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση οδηγούν σε ένα «σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα», που, όπως είπε, τώρα έχει και τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κουτσούμπας απηύθυνε κάλεσμα σε όσους και όσες αγανακτούν, βλέπουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, λέγοντας ότι το κόμμα που μπορεί πραγματικά να τους εκφράσει, παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις, είναι μόνο το ΚΚΕ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ