ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 20°C

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

ΝΔ: Ο Παπανδρέου πατάει γκάζι για το γκρεμό

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του και την ανακοίνωση της απόφασής του να προχωρήσει στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την επικύρωση της δανειακής συμφωνίας. 

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 21:15, 31/10/2011

Επιπλέον, μιλώντας στο Mega, o εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης χαρακτήρισε  την πρόταση του πρωθυπουργού ως «συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή» και υποστήριξε ότι πρόκειται για «έμμεσο εθνικό διχασμό που θέτει εν κινδύνω το μεγαλύτερο επίτευγμα της χώρας, την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να παίξει την Ελλάδα σε μία ζαριά.  Είναι ένας εθνικός διχασμός. Αφού δεν μπόρεσε να καταστήσει συνένοχη τη Νέα Δημοκρατία, κάνει συνένοχο τον ελληνικό λαό. Παραμένει γαντζωμένος στη θυέση του οδηγού αλλά πατάει γκάζι και πάει κατευθείαν στο γκρεμό. Μία είναι η λύση: Εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Μιχελάκης.

Σε γραπτή ανακοίνωση που ακολούθησε την πρώτη αντίδραση του εκπροσώπου της, η ΝΔ χαρακτηρίζει «αδίστακτο και επικίνδυνο", τον πρωθυπουργό και σημειώνει: «Ο,τιδήποτε άλλο εκτός από εκλογές αποτελεί εκτροπή για τη δημοκρατία και καταστροφή για τη χώρα. Σαν κέρμα στον αέρα πέταξε την παραμονή την Ελλάδας στην Ευρώπη. Που υπήρξε πάντα κορυφαία στρατηγική επιλογή του ελληνικού λαού. Λέει στον Ελληνικό λαό, ότι "αν δεν ψηφίσετε τις επιλογές μου, σας βγάζω από την Ευρώπη". Αφού εκβιάζει με την πρόταση μομφής την ίδια την κοινοβουλευτική του ομάδα, θέλει να υποχρεώσει την κοινωνία να αποφασίσει ανάμεσα στον φόβο της και το θυμό της. Αντί να ψάξει για τρόπους να βγούμε από το αδιέξοδο, κάνει τον έσχατο εκβιασμό στον ελληνικό λαό. Αφού δεν μπόρεσε να κάνει συνένοχό του τη Νέα Δημοκρατία, προσπαθεί να κάνει συνένοχό του ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Δεν μπορεί να κυβερνήσει. Και τώρα αντί να αποχωρήσει έντιμα, δυναμιτίζει τα πάντα. Και διακινδυνεύει τα πάντα". 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ