Ο Στάινμπρουκ έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα έχει επαφές με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ αναμένεται να γίνει δεκτός και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Νωρίτερα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.
Παρών θα είναι και ο δήμαρχος Γιάννης Καμίνης και στις 9.00 θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.
Υστερα από αρκετές μνημειώδεις γκάφες τους τελευταίους μήνες και το κατρακύλισμά του στις δημοσκοπήσεις, ο Σοσιαλδημοκράτης Πέερ Στάινμπρουκ επιχειρεί να βελτιώσει την εικόνα του με μια περιοδεία στη Γηραιά Ηπειρο, στο πλαίσιο της οποίας επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα, με την «ευρωκρίση» στην ατζέντα των επαφών του και το βλέμμα στην καγκελαρία.










